Actualitate

De pe Aeroportul Internațional Cluj, direct la mare! Zboruri directe spre Constanța din iunie

Din 22 iunie 2023, clujenii vor putea zbura direct la mare! De pe Aeroportul Internațional Cluj vor fi operate zboruri spre Constanța.

Avion AirConnect / Foto: Aeroportul Internațional Cluj - Facebook Avion AirConnect / Foto: Aeroportul Internațional Cluj - Facebook

 

 


A început vara, iar în curând tot mai mulți români vor merge în vacanțe la mare. Din 22 iunie, aceștia vor putea călători cu avionul de la Cluj la Constanța:

 


„Vine vara, bine-mi pare! De pe Aeroportul Internațional Cluj zburăm direct la mare! Din 22 iunie 2023, partenerul nostru Air Connect va opera de pe Aeroportul Internațional Cluj zboruri directe spre Constanţa în fiecare joi şi duminică! Rezervă acum bilete pe www.air-connect.com şi vino să vezi cele mai frumoase răsărituri de soare la malul Mării Negre!”, a transmis Aeroportul Internațional Cluj.

Compania aeriană Air Connect operează în premieră anul acesta de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu" Cluj zboruri regulate spre Budapesta și Constanța.


Zborurile spre Budapesta sunt operate în sezonul de vară 2023 cu două frecvențe pe săptămână în fiecare zi de marți și sâmbătă, iar zborurile spre Constanța vor debuta începând cu 22 iunie 2023, cu două frecvențe pe săptămână în fiecare zi de joi și duminică. Dată de debut pentru zborurile spre Budapesta a fost 28 martie 2023.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Transport în comun NEPOLUANT în zona Traian Vuia - Aeroport. Boc: „Jumătate din flota de transport în comun este verde”

Firma care administrează parcarea de la aeroport, pe făraș? Consilierii județeni USR cer rezilierea contractului cu GOTO Parking

abonare newsletter