Actualitate

Bone Ferenc, bărbatul care și-a ucis iubita, își va afla pedeapsa peste o lună. Bărbatul a avut discernământ în timpul crimei

Procesul fostului profesor de la Universitatea Sapientia, Bone Ferenc, care a recunoscut că și-a ucis iubita, s-a încheiat, marți, 6 iunie, scrie clujust.ro

Beata Molnar și Bone Ferenc/ Sursa primei poze - Facebook RMDSZ, sursa pozei 2 - IPJ Cluj Beata Molnar și Bone Ferenc/ Sursa primei poze - Facebook RMDSZ, sursa pozei 2 - IPJ Cluj

 

 


Potrivit clujust.ro, instanța a stabilit data pronunțării pe 6 iulie.

 


La ultimul cuvânt, inculpatul Bone Ferenc a spus că s-a aflat într-o situație grea a vieții și că era depresiv în perioada când a ucis-o pe Beata Molnar, în vârstă de 31 de ani.

Ambele expertize efectuate în acest caz au concluzionat că bărbatul a avut discernământ la momentul comiterii crimei.


Citește articolul integral pe clujust.ro 

Bone Ferenc și-a recunoscut fapta

Bone Ferenc, iubitul Beatei Molnar, tânăra dată dispărută din Cluj și găsită moartă în Bihor, a recunoscut la sfârșitul lunii mai că el este cel care a omorât-o.


Bărbatul și-a ucis iubita pentru că Beata Molnar a refuzat să se căsătorească cu el și i-a abandonat trupul în spatele unei benzinării din Bihor.

Bărbatul spune că „și-a pierdut mințile” când a auzit refuzul, dar nu și-a dorit să o omoare. El le-a povestit anchetatorilor că doar în momentul în care femeia și-a schimbat culoarea feței și nu s-a mai mișcat și-a dat seama de fapta pe care a comis-o.


Ulterior, Bone Ferenc a plecat în Oradea pentru a se ascunde. Bărbatul s-a ascuns în vagonul unui tren dezafectat, din apropierea Gării CFR, până când l-au prins polițiștii acolo.

Prezența mașinii sale în zonă a fost semnalată de un cetățean, iar ulterior activitățile investigative au condus la depistarea lui.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Bone Ferenc și-a recunoscut crima! A ucis-o pe Beata Molnar pentru că i-a refuzat cererea în căsătorie

Bone Ferenc, principalul suspect în moartea Beatei Molnar, și-a traumatizat fostele iubite: „M-a sugrumat până am leșinat”

Polițiștii l-au prins pe iubitul Beatei Molnar, tânăra găsită moartă în Bihor. E principalul suspect în moartea ei

abonare newsletter