Actualitate

Casă cuprinsă de flăcări în Topa Mică. Femeie, evaluată de paramedicii SMURD

Un incendiu a izbucnit, vineri, la o casă din localitatea clujeană Topa Mică. Incendiul a fost în mare parte lichidat de locatari.

Fotografie cu un incendiu din Cojocna, 17 aprilie 2023/ Foto: arhivă ISU Cluj Fotografie cu un incendiu din Cojocna, 17 aprilie 2023/ Foto: arhivă ISU Cluj

 

 


Un incendiu a izbucnit, vineri, la o casă din localitatea clujeană Topa Mică. 

 


Din fericire, incendiul s-a manifestat doar la horn și a fost lichidat în mare parte de către locatari, casa aflându-se într-o zonă greu accesibilă pentru pompieri.

Potrivit ISU Cluj, o femeie care foarte probabil a suferit un atac de panică este evaluată de paramedicii SMURD:


„Pompierii de la Detașamentele 1 Cluj-Napoca și Huedin au fost solicitați să intervină la un incendiu de casă în localitatea Topa Mică. La fața locului s-a deplasat echipajul de la Garda de Intervenție Aghireșu. 

Imediat au fost trimise în sprijin două autospeciale de mare capacitate și o ambulanță SMURD de la Cluj-Napoca. Din fericire, incendiul s-a manifestat doar la horn și a fost lichidat în mare parte de către locatari, casa aflându-se într-o zonă greu accesibilă. Paramedicii SMURD evaluează în aceste momente o femeie, care foarte probabil a suferit un atac de panică”, a transmis ISU Cluj.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Casă cuprinsă de flăcări în Vultureni. Incendiul ar fi pornit de la coșul de fum izolat necorespunzător

O mașină a ars ca o TORȚĂ în Vlaha, Cluj! Incendiul a pornit de la motor. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter