Actualitate

O nouă aplicație turistică pentru Cluj, lansată cu ocazia minivacanței de 1 iunie și al sezonului festivalurilor din oraș

O aplicație ce prezintă toate atracțiile și obiectivele turistice din Cluj, precum și facilități gastronomice sau unități de cazare a fost lansată în preajma minivacanței de 1 Iunie și al sezonului festivalurilor clujene.

Aplicație turistică nouă pentru obiectivele și destinațiile din județ/Foto: Consiliul Județean Cluj Facebook.com Aplicație turistică nouă pentru obiectivele și destinațiile din județ/Foto: Consiliul Județean Cluj Facebook.com

 

 


Consiliul Județean Cluj, prin intermediul Centrului Național de Informare și Promovare Turistică, invită clujenii și turiștii care vizitează județul Cluj să utilizeze aplicația turistică Cluj Tourism App.

 


Aplicaţia prezintă: atracții, obiective, trasee turistice din județul Cluj, unități de cazare, facilități gastronomice, posibilități de agrement, circuite turistice tematice, precum și alte servicii utile potențialilor turiști și utilizatorilor care doresc să își planifice vizita în județ sau să aibă la îndemână o alternativă digitală cu un conținut structurat.

„Utilizarea aplicației poate fi realizată cu sau fără autentificare. Dacă se alege varianta cu creare cont, există posibilitatea de a accesa funcționalități suplimentare, precum opțiunea creării unei liste cu obiectivele preferate, salvarea unor itinerarii sau primirea unor notificări privind noutățile apărute. De asemenea, indiferent de metoda de autentificare folosită, noua versiune permite distribuirea informațiilor turistice spre alte persoane, apelarea directă din aplicație, accesarea informațiilor privind obiectivele “de vizitat” sau recomandări de petrecere a timpului liber care pot fi consultate prin accesarea articolelor din categoria “Blog” sau prin accesarea subcategoriilor din categoria Timp Liber”, informează Consiliul Județean Cluj.


Aplicaţia poate fi descărcată gratuit din App Store sau Google Play fiind adaptată pentru toate telefoanele de tip smartphone sau device-uri de tip tabletă și prezintă informațiile turistice în 7 limbi, respectiv română, engleză, franceză, germană, maghiară, spaniolă și italiană.

Link-uri descărcare aplicație Cluj Tourism App: Apple și Android.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Consiliul Județean Cluj ajunge în secolul 21. 20.000 de euro pentru o aplicație turistică! „Vrem să sprijinim mediul economic”

Ultimele Stiri
abonare newsletter