Actualitate

Autobuze CTP către comunele Petreștii de Jos și Aiton. Cât costă biletele?

Începând din data de 6 iunie, locuitorii din Petreștii de Jos și Aiton vor avea linie de transport în comun.

Începând din data de 6 iunie, locuitorii din Petreștii de Jos și Aiton vor avea linie de transport în comun/ Foto: Compania de Transport Public Cluj-Napoca - Facebook Începând din data de 6 iunie, locuitorii din Petreștii de Jos și Aiton vor avea linie de transport în comun/ Foto: Compania de Transport Public Cluj-Napoca - Facebook

 

 


CTP Cluj-Napoca anunță extinderea serviciilor de transport public în zona metropolitană, respectiv în Petreștii de Jos și Aiton, începând de marți, 6 iunie.

 


Noile rute de autobuz, sunt:

  • UAT Petreștii de Jos – Cluj - Napoca, linia M71
  • UAT Rediu – Aiton – Cluj - Napoca, linia M61

„Stația Posada va deservi ca punct de îmbarcare înspre aceste localități.


Programele de circulație au fost stabilite de UAT-urile menționate mai sus. Acestea vor fi ajustate în timp, în funcție de fluxul de călători și solicitări, pentru a răspunde nevoilor utilizatorilor”, a transmis CTP Cluj-Napoca.

Cât costă biletele?

  • Pentru Petreștii de Jos – preț bilet 15 lei, abonament lunar 300 lei
  • Pentru Crăiești – preț bilet 12 lei, abonament lunar 280 lei
  • Pentru Aiton - preț bilet 12 lei, abonament lunar 320 lei
  • Pentru Rediu – preț bilet 14 lei, abonament lunar 340 lei

Toate abonamentele conțin și o linie în Cluj-Napoca, la alegere. De asemenea, se vor putea achiziționa și bilete intracomunale la prețul de 5 lei. Toate biletele și abonamentele pot fi achiziționate din centrele de ticketing ale companiei, prin încărcare pe un card de călătorie. Biletele vor putea fi achiziționate de asemenea și prin intermediul POS-urilor din mijloacele de transport. Biletele în format de hârtie se vor putea procura de la centrul de ticketing Opera și de la șoferii autobuzelor ce vor opera pe cele două linii metropolitane.


„Această inițiativă are scopul de a îmbunătăți accesibilitatea și mobilitatea acestor două comunități și vine în urma unei colaborări strânse între Primăria Cluj-Napoca, CTP Cluj-Napoca, Primăria Petreștii de Jos și Primăria Aiton”, au adăugat reprezentanții Companiei de Transport Public (CTP) Cluj-Napoca.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Clujenii cer autobuze CTP spre mai multe comune. Tișe: „Se poate, doar că primăriile trebuie să asigure subvenția necesară”

Gestul de omenie al unui șofer de autobuz: „Când ți se face un bine, simți că s-a oprit lumea în loc. De data asta, s-a oprit traficul...”

Ultimele Stiri
abonare newsletter