Actualitate

Accident între două autoutilitare pe A3! Tânăr de 20 de ani, dus de urgență la spital

Un accident între două autoutilitare a avut loc, vineri după-masa, pe autostrada A3. În urma accidentului, un tânăr de aproximativ 20 de ani a ajuns la spital.

Un accident între două autoutilitare a avut loc, vineri după-masa, pe autostrada A3/ Foto: depositphotos.com Un accident între două autoutilitare a avut loc, vineri după-masa, pe autostrada A3/ Foto: depositphotos.com

 

Un accident rutier a avut loc, vineri după-masa, pe autostrada A3, pe sensul de mers dinspre Turda spre Gilău.


 

În accident au fost implicate două autoutilitare.


„Pompierii din cadrul Detașamentului Turda au intervenit în această după-amiază la un accident rutier petrecut pe autostrada A3, pe sensul de mers dinspre Turda spre Gilău.
La fața locului s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SAJ, unde au găsit două autoutilitare avariate cu ocupanții ieșiți din acestea.

Un tânăr, în vârstă de aproximativ 20 de ani, a primit primul ajutor calificat de la echipajul SAJ și a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Acesta prezenta un traumatism la nivelul unui membru inferior, era în stare de conștiență și era cooperant.


Pompierii au sprijinit acordarea primului ajutor calificat, au deconectat bornele bateriilor și au asigurat măsuri specifice pentru siguranța persoanelor implicate în accident”, a transmis ISU Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News


Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Accident în Dej. O mașină s-a răsturnat. Două victime au ajuns la spital. FOTO

Accident la intrare în Cluj-Napoca, dinspre Feleacu! Două mașini făcute PRAF. Una era nouă

Un clujean beat și fără permis a furat o mașină și a făcut accident! A intrat cu ea într-un gard și o conductă de gaz

abonare newsletter