Actualitate

Accident în Dej. O mașină s-a răsturnat. Două victime au ajuns la spital. FOTO

Un accident rutier a avut loc, vineri, pe strada 1 Mai din municipiul Dej. În urma accidentului două persoane au ajuns la spital.

Accident în Dej/ Foto: ISU Cluj Accident în Dej/ Foto: ISU Cluj

 

 


Un accident rutier a avut loc, vineri, pe strada 1 Mai din municipiul Dej.

 


În urma accidentului una dintre mașini s-a răsturnat.

Accident în Dej/ Foto: ISU Cluj

„Referitor la accidentul rutier petrecut pe strada 1 Mai din municipiul Dej, la fața locului s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Dej.


Echipajele operative au găsit în momentul sosirii un autoturism și un ansamblu de vehicule avariate, dintre care ultimul autoturism era răsturnat pe plafon. Ocupanții au ieșit din autoturisme până la sosirea pompierilor.

Un bărbat și o femeie de aproximativ 50 de ani au primit primul ajutor calificat de la echipajul SMURD, iar apoi au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale. Aceștia prezentau la prima evaluare afecțiuni ușoare”, au transmis reprezentanții ISU Cluj.


Accident pe strada 1 Mai din Dej/ Foto: IPJ Cluj

„Azi, 26 mai a.c., în jurul orei 16.00, polițiștii au fost sesizați pentru a interveni la un accident rutier produs pe strada 1 Mai, din municipiul Dej.

Conform primelor date, polițiștii au constatat că un bărbat în vârstă de 74 de ani, din municipiul Dej, care circula cu autoturismul înspre centrul municipiului, ar fi intenționat să efectueze o manevră de întoarcere, intrând în coliziune cu un ansamblu de vehicule, format din autoturism și remorcă, care circula din sens opus, condus de un bărbat în vârstă de 52 de ani, din comuna Mica.


În urma coliziunii, autoturismul la volanul căruia se afla bărbatul de 52 de ani s-a răsturnat pe partea carosabilă. După eveniment, atât bărbatul de 52 de ani, cât și o femeie în vârstă de 50 de ani din același autoturism, au necesitat îngrijiri medicale.

Testările cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative”, a transmis IPJ Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Accident la intrare în Cluj-Napoca, dinspre Feleacu! Două mașini făcute PRAF. Una era nouă

Un clujean beat și fără permis a furat o mașină și a făcut accident! A intrat cu ea într-un gard și o conductă de gaz

Ultimele Stiri
abonare newsletter