Actualitate

Vremea în Cluj. Se anunță ploi în următoarele 5 zile, dar temperaturile rămân ridicate

Cum va fi vremea în Cluj în perioada următoare? Prognozele meteo arată șanse mari de ploaie la finalul lunii mai.

Șanse mari de ploaie în Cluj / Foto: monitorulcj.ro Șanse mari de ploaie în Cluj / Foto: monitorulcj.ro

 

 


 

În cursul zilei de vineri, 26 mai, prognoza meteo AccuWeather anunță câteva aversse de ploaie și furtuni. Șansele de precipitații sunt de 88%. Temperatura maximă va fi de 26 de grade Celsius, iar cea minimă de 13 grade.


 

Sâmbătă, 27 mai, se anunță câteva averde de plaie și furtuni, tot 88% șanse de precipitații, o temperatură maximă de 24 de grade Celsius și temperatură minimă de 13 grade.


Și duminică, 28 mai, se anunță câteva averse de ploaie și furtuni. Șansele de precipitații rămân neschimbate, de 88%, iar temperatura maximă va fi de 24 de grade Celsius. Temperatura minimă va fi de 12 grade.

Luni, 29 mai, șansele de precipitații vor fi de 1%, potrivit AccuWeather. Va fi vreme cu nori și soare, o temperatură maximă de 24 de grade Celsius și una minimă de 12 grade.


Marți, 30 mai, se anunță iar câteva averse de ploaie și furtuni - 88% șanse de precipitații. Temperatura maximă va fi de 25 de grade Celsius, iar cea minimă de 13 grade.

Prognoza meteo weather.com arată puțin diferit față de cea AccuWeather și anunță ploi în fiecare zi în perioada următoare, inclusiv în ziua de luni:


Prognoză mete în Cluj / Sursă: weather.com

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Autobuz plin cu pasageri, inundat în Cluj! Apa a năvălit peste călători. VIDEO

Subsoluri, garaje și curți din Cluj, pline de apă după furtună! 26 adulți și 6 copii, evacuați din parcarea inundată de la VIVO

Ultimele Stiri
abonare newsletter