Actualitate

Incident în troleibuz pe Bulevardul 21 Decembrie. Șoferul a încercat să evite un copac în pericol să cadă, iar un călător s-a lovit la cap. FOTO

Șoferul unui troleibuz a încercat să evite un arbore care risca să cadă peste mijlocul de transport în comun, iar în timpul manevrelor o pasageră de 60 de ani s-a lovit la cap.

foto ISU Cluj foto ISU Cluj

 

Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit, duminică, la un eveniment petrecut pe Bulevardul 21 Decembrie 1989, din municipiul Cluj-Napoca, unde o femeie în vârstă de aproximativ 60 de ani a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce mijlocul de transport în comun a încercat să evite un arbore ce s-a înclinat înspre carosabil.


„La fața locului au intervenit o autospecială și un echipaj SMURD. Femeia a primit asistență medicală de urgență la fața locului și a fost transportată la spital, pentru îngrijiri medicale, de către echipajul SMURD. La prima evaluare aceasta era în stare de conștientă, cooperantă și prezenta un traumatism la nivelul capului. Pompierii au îndreptat arborele înclinat înspre partea pietonală și au solicitat un echipaj RADP din cadrul Primăriei municipiului Cluj-Napoca pentru a stabiliza arborele respectiv", transmite ISU Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Traseul Gilău-Mărișel, blocat de un arbore căzut la pământ. Drumarii au intervenit pentru îndepărtarea obstacolului

Drumul de acces spre Arborele de Sequoia din Săcuieu va fi modernizat! Copacul are peste 100 de ani și 40 m înălțime. FOTO

Boc a plantat un arbore în curtea Liceului „Onisifor Ghibu”, în prima zi de școală. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter