Actualitate

Traseul Gilău-Mărișel, blocat de un arbore căzut la pământ. Drumarii au intervenit pentru îndepărtarea obstacolului

Drumarii au inervenit, joi, pentru curățarea drumului județean dintre Gilău și Mărișel. Din cauza ninsorilor, un arbore a fost doborât la pământ.

Drumarii din Cluj au intervenit pentru a debloca un drum judetean/Foto: Consiliul Județean Cluj Facebook.com Drumarii din Cluj au intervenit pentru a debloca un drum judetean/Foto: Consiliul Județean Cluj Facebook.com

 

 


Administrația Națională de Meteorologie a emis, joi, o nouă avertizare cod galben de ninsori, vânt puternic și polei, valabilă pe tot teritoriul județului Cluj.

 


Condițiile meteorologice nefavorabile au impus o nouă intervenție pe un drum județean din Cluj. 

Astfel, în urma căderii unui nou arbore pe suprafața căii de rulare a drumului județean 107P Gilău – Mărișel, Direcția de administrare a domeniului public și privat a intervenit de urgență, joi, pentru degajarea carosabilului, potrivit Consiliului Județean Cluj.


Drumarii din Cluj au intervenit pentru a debloca un drum judetean/Foto: Consiliul Județean Cluj Facebook.com

Condițiile meteo din ultimele ore au impus mai multe astfel de intervenții, însă de fiecare dată problemele au fost soluționate în cel mai scurt timp posibil și fără a îngreuna traficul rutier sau a pune în pericol siguranța cetățenilor, mai arată reprezentanții forului județean. 

Clujul rămâne sub cod galben de ninsori, vânt și polei, potrivit meteorologilor, până vineri, 7 aprilie, ora 12.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Clujul rămâne sub cod galben de ninsori, vânt și polei. Până când mai ține vremea rea?

Ultimele Stiri
abonare newsletter