Actualitate

Părinții copiilor care se plimbau pe acoperiș în Florești au fost amendați! Minorii erau singuri acasă

Miercuri seara, doi copii au fost filmați în timp ce se plimbau și alergau pe acoperișul unui bloc din Florești. Părinții au fost amendați.

Scene de coșmar cu copii care se plimbă și aleargă pe bloc / Foto: Trăiesc în Florești - Cluj - grup de Facebook Scene de coșmar cu copii care se plimbă și aleargă pe bloc / Foto: Trăiesc în Florești - Cluj - grup de Facebook

 

 


După ce o femeie a văzut doi minori care se plimbă pe acoperișul unui bloc în cursul serii de miercuri și i-a filmat, Poliția a fost sesizată. 

Polițiștii au făcut verificări, au găsit părinții/reprezentantul legal al copiilor, și a fost aplicată o sancțiune: amendă de 500 de lei.


„La data de 17 mai a.c., în jurul orei 17.25, polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Florești au fost sesizați despre faptul că, pe acoperișul unui complex de locuințe, situat în localitatea Florești, au fost observați doi copii care se plimbau, existând riscul ca aceștia să fie expuși unui pericol iminent.  

În baza sesizării, polițiștii au efectuat verificări în zona indicată, dar la momentul respectiv, copiii nu se mai aflau pe acoperișul clădirii. Au constatat că este vorba despre 2 minori cu vârste de  9 și 12 ani, care se aflau singuri în interiorul unui apartament, prevăzut cu ferestre spre acoperișul imobilului. S-a luat legătura cu reprezentatul legal al acestora, fiindu-i aplicată o sancțiune contravențională în valoare de 500 de lei, în temeiul Legii 61/1991 rep”, potrivit IPJ Cluj.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Inconștiență maximă! Copii, filmați în timp ce se plimbă pe acoperișul unui bloc din Florești. VIDEO

Închisoare de până la 3 ani pentru difuzarea fără consimțământ a imaginii intime a unei persoane

Ultimele Stiri
abonare newsletter