Actualitate

Inconștiență maximă! Copii, filmați în timp ce se plimbă pe acoperișul unui bloc din Florești. VIDEO

Doi copii au fost filmați în timp ce se plimbau pe acoperișul unui bloc din Florești.

Scene de coșmar cu copii care se plimbă și aleargă pe bloc / Foto: Trăiesc în Florești - Cluj - grup de Facebook Scene de coșmar cu copii care se plimbă și aleargă pe bloc / Foto: Trăiesc în Florești - Cluj - grup de Facebook

 

 


Câteva filmări șocante au fost postate pe grupul de Facebook „Trăiesc în Florești - Cluj”. Doi copii au fost filmați în timp ce se plimbau liniștiți pe acoperișul unui bloc.

Cel mai probabil, copiii se distrau în tot acest timp și nu conștientizau pericolul la care s-au expus. 


La un moment dat, unul dintre copii s-a apropiat de marginea acoperișului și se uita în jos. În acel moment riscul era foarte ridicat, iar o tragedie putea să aibă loc.

„Doamne fereste, mi se face rău doar privind această imagine. Nu este un lacăt sa fie pus acolo la ușa podului. Ferească Dumnezeu de o nenorocire”, a fost unul dintre comentariile de la postarea respectivă. Aceeași reacție au avut-o mai multe persoane.


Internauții care au comentat la postare au fost în alertă, încercau să își dea seama care este blocul din filmare, și îndemnau autorul filmărilor să se adreseze poliției. După aproximativ o oră, o femeie a spus că Poliția a fost contactată.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Copil de doi ani, în stare gravă după ce o poartă a căzut peste el. A fost preluat cu un elicopter SMURD

Sporul natural al populaţiei s-a menţinut negativ în luna martie. 80 de copii cu vârsta sub un an au murit într-o singură lună

Etichete: copii bloc acoperis
Ultimele Stiri
abonare newsletter