Actualitate

Scafandrii au găsit cadavrul bărbatului de 30 de ani, dat dispărut în apele lacului Țaga Mare

Echipajele de salvare ale ISU Cluj au găsit corpul bărbatului care a fost dat dispărut în lacul Țaga Mare, după mai multe ore de căutări.

Scafandrii au găsit corpul bărbatului de 30 de ani, dat dispărut în apele Lacului Țaga Mare / Foto: ISU Cluj Scafandrii au găsit corpul bărbatului de 30 de ani, dat dispărut în apele Lacului Țaga Mare / Foto: ISU Cluj

 

 


Scafandrii clujeni de la Salvamont au recuperat corpul bărbatului din apele lacului Țaga Mare.

 


Echipajele de salvare așteaptă acum sosirea celor de la Medicină Legală:

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News
 

 

„Folosind sonarul de pe barca de căutare-salvare, echipajele au identificat în lac corpul unui bărbat. În cele din urmă, acesta a fost recuperat de scafandrii de la Salvamont. În aceste momente se așteaptă sosirea celor de la Medicină Legală. Din informațiile primite până acum, ar fi vorba despre un bărbat de aproximativ 30 de ani”, a transmis ISU Cluj.


__________________

UPDATE: Corpul bărbatului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală pentru a se realiza necropsia și stabili cauza exactă a decesului:


„La data de 29 iunie a.c, Poliţia Municipiului Gherla – Secția 7 Poliție Rurală a fost sesizată prin apelul unic 112, despre faptul că un bărbat de 33 de ani, din județul Bistrița-Năsăud, care înota într-un lac din comuna Țaga s-ar fi îndepărtat la un moment dat de restul grupului și nu a mai fost văzut.

Au fost demarate operațiuni de căutare, iar în cursul zilei de azi, în jurul orei 11.30, a fost găsit cadavrul bărbatului. A fost transportat la Institutul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă”, a transmis IPJ Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Pompierii și scafandrii continuă căutările persoanei dispărute în lacul Țaga Mare. VIDEO

O persoană, dispărută în apele lacului Țaga Mare

abonare newsletter