Actualitate

Accident în parcarea unui supermarket din Turda. Un motociclist a ajuns la spital. FOTO

Un accident a avut loc, marți seară, în parcarea unui supermarket din municipiul Turda. În urma accidentului un motociclist a ajuns la spital.

Un accident a avut loc, marți seară, în parcarea unui supermarket din municipiul Turda/ Foto: ISU Cluj Un accident a avut loc, marți seară, în parcarea unui supermarket din municipiul Turda/ Foto: ISU Cluj

 

 


Un accident a avut loc, marți seară, în parcarea unui supermarket din municipiul Turda.

 


Potrivit ISU Cluj, în urma accidentului, un tânăr de aproximativ 20 de ani a fost transportat la spital.

„Pompierii au fost solicitați noaptea trecută să acorde prim ajutor calificat unui bărbat de aproximativ 20 de ani, implicat într-un accident cu motocicleta pe Calea Victoriei din Turda. La fața locului s-au deplasat imediat o autospecială și o ambulanță SMURD. Victima a fost transportată la spital, fiind în permanență conștientă și cooperantă”, a transmis ISU Cluj.


Update ore 9:14

„În jurul orei 22.50, un tânăr de 22 de ani, care se deplasa cu o motocicletă pe strada Calea Victoriei, din municipiul Turda a pierdut controlul asupra direcției de deplasare pe un sector de drum cu o curbă ușoară la stânga și a acroșat o bordură, iar apoi a intrat în coliziune un spațiu de depozitare a coșurilor de cumpărături aparținând unei societăți comerciale, ulterior acesta fiind proiectat într-un geam al respectivului magazin. Conducătorul motocicletei a fost transportat la o unitate medicală. Testarea cu aparatul etilotest a indicat rezultat negativ”, a transmis IPJ Cluj.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Tânăr de 21 de ani, implicat într-un accident în Poieni. Avea permisul suspendat și a fugit de la locul faptei

Accident în Gherla. Mamă cu un copil în cărucior, loviți pe trotuar de o mașină condusă de un tânăr de 19 de ani

Ultimele Stiri
abonare newsletter