Actualitate

Tânăr de 21 de ani, implicat într-un accident în Poieni. Avea permisul suspendat și a fugit de la locul faptei

Un tânăr din județul Cluj a fost prins de polițiști după ce a fost implicat într-un accident rutier din comuna Poieni și a fugit de la locul faptei.

Un tânăr din județul Cluj a fost prins de polițiști după ce a fost implicat într-un accident rutier din comuna Poieni și a fugit de la locul faptei/ Foto: arhivă IPJ Cluj Un tânăr din județul Cluj a fost prins de polițiști după ce a fost implicat într-un accident rutier din comuna Poieni și a fugit de la locul faptei/ Foto: arhivă IPJ Cluj

 

 


Un tânăr de 21 de ani a produs un accident soldat cu pagube materiale pe raza comunei clujene Poieni.

 


Pe lângă că nu avea dreptul de a conduce, tânărul a fugit de la locul accidentului.

Acesta a fost ulterior depistat de polițiști și reținut pentru 24 de ore.


„La data de 1 mai a.c., polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Huedin au dispus reținerea pentru 24 de ore, a unui bărbat de 21 de ani, din județul Cluj, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

În fapt, la data de 30 aprilie a.c., cel în cauză a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale, produs pe DN1 E60, pe raza comunei Poieni.


La momentul producerii evenimentului rutier, acesta avea dreptul de a conduce suspendat.

La scurt timp de la impact, tânărul a plecat de la locul accidentului, fiind identificat ulterior de polițiștii rutieri.


Pe numele acestuia a fost dispusă reținerea pentru o perioadă de 24 de ore, fiind condus și depus într-un Centru de Reținere și Arestare Preventivă”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Un polițist care a provocat un accident mortal pe DN10 avea o alcoolemie de 1,11 mg/l. Impactul cu o altă mașină i-a ucis prietenul. FOTO

Accident în Gherla. Mamă cu un copil în cărucior, loviți pe trotuar de o mașină condusă de un tânăr de 19 de ani

abonare newsletter