Actualitate

Lucrările la gazonul de pe Cluj Arena, finalizate! „U” se întoarce acasă pentru meciul cu UTA Arad. VIDEO

Lucrările la gazonul de pe Cluj Arena au fost finalizate în acest weekend. „Studenții” vor putea juca meciul din Cupa României pe un gazon „nou nouț”.

Noul gazon de pe Cluj Arena / Foto: captură video - Facebook - Alin Tișe Noul gazon de pe Cluj Arena / Foto: captură video - Facebook - Alin Tișe

 

 


Montarea noului gazon pe Cluj Arena a fost finalizată. Președintele Consiliului Județean, Alin Tișe, a postat pe Facebook un videoclip cu starea gazonului.

Lucrările de schimbare a gazonului au început pe 29 martie și aveau termen de finalizare pe 19 aprilie, însă muncitorii au prins și câteva zile în care vremea a fost neprielnică.


Valoarea totală a contractului este de 2.623.627,72 lei, la care se adaugă TVA. Valoarea estimată  inițial: 3.250.000 (fără TVA), economiile finale fiind de 626.373 lei (fără TVA).

Universitatea „U” Cluj se va întoarce acasă pentru meciul din Cupa României împotriva UTA Arad pe Cluj Arena. Disputa va avea loc pe 27 aprilie de la ora 19:00.


Următorul meci din campionat, cel contra CS Mioveni de luni 24 aprilie de la ora 17:00,  va fi disputat însă tot la Mediaș.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Harta Șpăgii în spitalele din România. Unde se situează Clujul în top și unde cer cei mai mulți medici mită

Un cuplu din Cluj a câștigat 7 milioane de euro din criptomonede. Au cumpărat sute de apartamente și terenuri

abonare newsletter