Actualitate

Mașină răsturnată în Luncani, în urma unui accident rutier. O femeie a ajuns la spital

O femeie a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportată la spital, în urma unui accident rutier petrecut în dimineața zilei de joi în localitatea Luncani.

Accident rutier în Luncani. O femeie a ajuns la spital/Foto ISU Cluj Accident rutier în Luncani. O femeie a ajuns la spital/Foto ISU Cluj

 

 


Pompierii din cadrul Detașamentului Turda au intervenit în această dimineață la un accident rutier petrecut în localitatea Luncani. 

 


„Apelul de urgență a venit în jurul orei 05:35, iar la misiune a luat parte o autospecială cu modul de descarcerare. Odată ajunși la fața locului, salvatorii au găsit un autoturism răsturnat și puternic avariat”, informează ISU Cluj

Din fericire, nu au existat persoane încarcerate, o femeie de aproximativ 30 de ani primind îngrijiri medicale din partea echipajului SAJ. 


Ulterior, victima a fost transportată la spital. 

În paralel, pompierii au asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor și au ajutat la degajarea traficului, prin înlăturarea diferitelor elemente de caroserie de pe carosabil.


Accident cu victime, în Luncani/Foto: ISU Cluj

Potrivit polițiștilor, la volanul autoturismului s-ar fi aflat un tânăr de 22 de ani. 

În urma testării cu aparatul etilotest, rezulatatele au fost negative. 


„Un conducător auto, în vârstă de 22 de ani, din județul Cluj, care se deplasa în direcția orașului Luduș ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, autoturismul lovind un cap de pod ulterior răsturnându-se pe plafon. 

Testarea acestuia cu aparatul etilotest a avut rezultat negativ. 

O pasageră de cetățenie străină, în vârstă de 25 de ani a fost transportată la o unitate medicală”, a transmis IPJ Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Mașină răsturnată în Câțcău, în urma unui accident rutier. Pompierii au intervenit cu autospeciale și ambulanțe SMURD

abonare newsletter