Actualitate

Accident între Chiuiești și Măgoaja, jud. Cluj! Un bărbat rănit, preluat de paramedicii SMURD. „Acuza dureri toracice”

Pompierii au intervenit la un accident rutier petrecut în localitățile Chiuiești și Măgoaja din județul Cluj. Un bărbat a fost rănit și a fost preluat de paramedicii SMURD.

Intervenția pompierilor la un accident rutier petrecut între localitățile Chiuiești și Măgoaja  / Foto: ISU Cluj Intervenția pompierilor la un accident rutier petrecut între localitățile Chiuiești și Măgoaja / Foto: ISU Cluj

 

 


În accident a fost implicată doar mașina în care se afla bărbatul rănit.

 


Victima, în vârstă de circa 70 de ani, a fost transportată la spital pentru îngrijri de specialitate:

„Pompierii de la Detașamentul Dej au intervenit în urmă cu puține momente la un accident rutier petrecut între localitățile Chiuiești și Măgoaja. În accident a fost implicat un singur autoturism, iar echipajele au găsit la fața locului două persoane. În automobil se afla un bărbat de aproximativ 70 de ani, care nu era încarcerat, dar acuza dureri toracice. Pompierii l-au scos din mașină folosind echipamentele din dotare, pentru a evita agravarea posibilelor leziuni și l-au predat paramedicilor SMURD. 


În cele din urmă, bărbatul a fost transportat la spital. În paralel, forțele noastre au asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor”, a transmis ISU Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Atenție, șoferi! Drumuri afectate de polei în zona Ciurila. Județul Cluj, sub cod galben de ninsori

A plouat cu amenzi pe A3! Șoferiță, sancționată cu 2.320 de lei pentru viteză. Cu cât rula pe autostradă

abonare newsletter