Actualitate

Trafic de coșmar în Mănăștur după un accident. Două mașini avariate, un șofer nu s-a asigurat

Circulație de coșmar marți după amiaza în Mănăștur după o coliziune între două autoturisme.

sursă foto IPJ Cluj sursă foto IPJ Cluj

 

Pompierii clujeni au intervenit marți după amiază la un accident rutier petrecut pe strada Primăverii din Cluj-Napoca. 


„În accident au fost implicate două autoturisme, iar un bărbat care a suferit o contuzie ușoară este evaluat de către paramedicii SMURD. În paralel, echipajele au asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor. La misiune iau parte o autospecială și o ambulanță SMURD”, a transmis ISU Cluj.

La data de 4 aprilie, în jurul orei 18.35, polițiștii au fost sesizați pentru a interveni la un eveniment rutier, produs la intersecția străzii Primăverii cu Aleea Clăbucet.


„Din primele cercetări efectuate la fața locului s-a constatat că un bărbat în vârstă de 44 de ani, din Cluj-Napoca, ar fi pătruns cu autoturismul în intersecție dinspre Aleea Clăbucet, acroșând un autoturism condus de o femeie în vârstă de 43 de ani, din comuna Florești. În urma evenimentului bărbatul a solicitat sprijinul echipajului medical, însă nu a fost transportat la spital”, au spus polițiștii.

Traficul a fost afectat pentru aproximativ 40 de minute, circulându-se pe un singur sens, alternativ.


Testările conducătorilor auto cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Șoferii din Mănăștur primesc somații. Nu mai au voie să-și „uite” mașinile în parcarea unui supermarket și sunt amenințați cu ridicarea lor

POZA ZILEI. Haos în trafic pe Calea Mănăștur

Din 2024, clujenii ar putea circula pe noile benzi de pe artera Moților-Mănăștur. Cum avansează lucrările pe cel mai mare șantier din Cluj? GALERIE FOTO

abonare newsletter