Monitorul Cartierelor

POZA ZILEI. Haos în trafic pe Calea Mănăștur

Traficul din zona Calea Mănăștur-Calea Moților a pus la grea încercare nervii clujenilor, miercuri dimineață. Lucrările de reamenajare din zonă au paralizat una dintre benzile de circulație.

Poza Zilei: Trafic paralizat pe Calea Mănăștur. Clujenii au fost prinși în trafic zeci de minute/Foto: monitorulcj.ro Poza Zilei: Trafic paralizat pe Calea Mănăștur. Clujenii au fost prinși în trafic zeci de minute/Foto: monitorulcj.ro

 

 


Trafic de coșmar, miercuri, pentru clujenii din cartierul Mănăștur. 

 


Pe sensul de mers spre zona de Centru a orașului (Calea Mănăștur-Calea Moților), autoturismele și autobuzele au stat mai mult pe loc decât au înaintat. 

Poza Zilei: Trafic paralizat pe Calea Mănăștur/ Foto: monitorulcj.ro

Ambuteiajul a fost resimțit din plin de conducătorii auto în jurul orei 10:30. 


Din imaginile surprinse în zonă se poate observa că doar una dintre benzile de circulația a fost paralizată, traficul desfășurându-se normal pe celălalt sens de mers. 

Poza Zilei: Trafic paralizat pe Calea Mănăștur/ Foto: monitorulcj.ro

Zona Calea Mănăștur-Calea Moților cu străzile adiacente este prinsă într-un amplu proces de modernizare, iar lucrările din acest perimetru au determinat creșterea timpilor de așteptare în trafic. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Din 2024, clujenii ar putea circula pe noile benzi de pe artera Moților-Mănăștur. Cum avansează lucrările pe cel mai mare șantier din Cluj? GALERIE FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter