Actualitate

Incendiu puternic la Pata Rât. O locuință și alte anexe improvizate au fost cuprinse de flăcări. Un bărbat a murit

Un bărbat a murit, iar alte trei locuințe au ars din temelii la Pata Rât în noaptea de joi spre vineri. Pompierii au intervenit cu efective sporite.

Incendiu la Pata Rât. Un bărbat a murit, iar mai multe locuințe au fost cuprinse de flăcări/Foto ISU Cluj Incendiu la Pata Rât. Un bărbat a murit, iar mai multe locuințe au fost cuprinse de flăcări/Foto ISU Cluj

 

 


Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit în cursul nopții trecute pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o locuință și două anexe improvizate în zona „Colonia Veche” din Pata Rât.

 


La fața locului s-au deplasat două autospeciale de stins incendii și, preventiv, un echipaj SMURD. 

„Forțele de intervenție au găsit cele trei imobile, care totalizau o suprafață de aproximativ 40 de mp, cuprinse în totalitate de flăcări. 


Incendiu la Pata Rât. Un bărbat a murit/Foto: ISU Cluj

Pe timpul operațiunilor de stingere pompierii au găsit înăuntrul acestora și corpul ars al unui bărbat de aproximativ 40 de ani, fără posibilități de resuscitare.

Operațiunile de stingere au durat aproximativ o oră și au împiedicat propagarea flăcărilor mai departe de limitele în care au fost găsite”, transmite ISU Cluj.


Potrivit cercetărilor preliminare incendiul a pornit cel mai probabil de la focul lăsat să ardă în sobă nesupravegheat.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Incendiu la Pata Rât! 10 metri pătrați de deșeuri au luat foc lângă o locuință din zonă

INCENDIU la Pata Rât. 12 persoane au rămas fără adăpost

12 mil. lei pentru ecologizarea rampei de la Pata Rât. Deșeurile vor fi tratate și diminuate înainte de a fi transferate la CMID

Clujul apare în raportul Departamentului de Stat al SUA. Cazuri de discriminare a romilor de la Pata Rât și de antisemitism

abonare newsletter