Actualitate

O femeie din Cluj-Napoca, speriată de fostul iubit, a sunat la 112! Bărbatul, luat de polițiști pentru că a încălcat ordinul de protecție

O femeie din Cluj-Napoca și-a denunțat fostul iubit la Poliție, fiindcă bărbatul a apărut la locul ei de muncă deși avea ordin de protecție împotriva lui.

Bărbatul, luat de polițiști pentru că a încălcat ordinul de protecție / Foto: depositphotos.com Bărbatul, luat de polițiști pentru că a încălcat ordinul de protecție / Foto: depositphotos.com

 

 


La data de 22 martie, polițiștii din Cluj-Napoca - Secția 5 Poliție au reținut pentru 24 de ore un bărbat în vârstă de 47 de ani, cercetat pentru încălcarea ordinului de protecție.

 


Bărbatul a apărut la locul de muncă al fostei concubine, care avea ordin de protecție împotriva sa:

„În fapt, la aceeași dată, în jurul orei 12.20, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată, prin apel 112, de către o femeie în vârstă de 43 de ani cu privire la faptul că fostul concubin ar fi încercat să intre în interiorul societății comerciale în care aceasta își desfășoară activitatea, încălcând astfel ordinul de protecție.


La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Cluj-Napoca care l-au interceptat pe bărbat la aproximativ 100 de metri față de locul în care se afla persoana vătămată, acesta având obligația stabilită prin ordinul de protecție provizoriu de a păstra o distanță de 200 de metri față de femeie.

Având în vedere cele constatate, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pentru încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție provizoriu”, a transmis IPJ Cluj.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

 


Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Peste 15.000 de cazuri de violență domestică în primele luni ale anului. Departamentul de Stat al SUA: O problemă serioasă pe care Guvernul nu a abordat-o în mod eficient

Ordin de protecție între mamă și fiică, la Cluj. Cele două s-au bătut din cauza unui apartament: „Ești un demon încarnat!”

Ultimele Stiri
abonare newsletter