Actualitate

Ordin de protecție între mamă și fiică, la Cluj. Cele două s-au bătut din cauza unui apartament: „Ești un demon încarnat!”

Tribunalul Cluj a decis să îi elibereze un ordin de protecție de șase luni unei fiice, după ce aceasta și mama sa au avut parte de mai multe conflicte, scrie clujust.ro.

Bătaie între mamă și fiică, la Cluj. Bătaie între mamă și fiică, la Cluj.

 

 


În hotărârea prin care fiica a primit ordinul de protecție se arată că „îndepărtarea părților una de cealaltă este absolut necesară pentru protejarea lor”, conform clujust.ro.

 


Fiica, în calitate de reclamantă, a cumpărat un apartament în Cluj-Napoca în anul 2016, iar pentru că nu deținea întreaga sumă, diferența a fost plătită de mama sa. Condiția celei din urmă pentru a oferi banii a fost ca ⅓ din imobil să fie trecut pe numele său, propunere acceptată de fiică.

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News


În timp, între cele două au început să aibă loc mai multe conflicte, urmând ca reclamanta să restituie pârâtei (mama) suma de 17.000 de euro, pentru a dispune de întreaga proprietate.

Între cele două a avut loc o bătaie

În luna martie, în timp ce cele două femei se aflau în apartamentul din Cluj-Napoca, a avut loc o bătaie, fiica sunând ulterior la poliție după ce a fost zgâriată, lovită și trasă de păr.


„Vei arde în iad și în pucioasă! Abia aștept! Să dispari de pe acest pământ că ai fost menită să să vii să otrăvești și să distrugi oamenii! Ești un demon încarnat, dar care va pierde războiul”, este unul dintre mesajele adresate mamei de către fiică și reținut la dosar.

Astfel, după ce ambele femei au prezentat zgârieturi și urme ale bătăii, a fost emis un ordin de protecție pentru fiică, valabil pentru maximum șase luni.


Citește articolul integral pe clujust.ro.

CITEȘTE ȘI:

Bătaie în fața unui local din centrul municipiului Cluj-Napoca. Polițiștii au audiat nouă persoane

Ultimele Stiri
abonare newsletter