Actualitate

Ordin de protecție, emis împotriva unui bărbat din Cluj care și-a bătut concubina când era beat

Un bărbat din județul Cluj și-a bătut concubina când era beat. Femeia, speriată din cauza scandalului pornit de iubitul său, a sunat la 112 și l-a raportat.

O femeie a fost agresată de concubinul său când era beat / Foto: pixabay.com O femeie a fost agresată de concubinul său când era beat / Foto: pixabay.com

 

 


Polițiștii au emis un ordin de protecție și au deschis un dosar penal pentru violență în familie pentru că un bărbat din Dej, județul Cluj, și-a bătut concubina când se afla sub influența alcoolului.

 


Totul s-a întâmplat în Bistrița-Năsăud:

„În seara de 9 decembrie a.c., în urma intervenţiei la un eveniment, poliţiştii din Beclean au emis un ordin de protecţie şi au întocmit un dosar penal pentru violenţă în familie. O femeie din Cireşoaia a sesizat telefonic faptul că concubinul ei face scandal.


În urma verificărilor efectuate la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că, bărbatul în cauză, în vârstă de 41 de ani, din Dej, pe fondul consumului de alcool, ar fi agresat-o fizic pe femeia, în vârstă de 39 de ani”, a transmis IPJ Bistrița-Năsăud.

Cercetările în cauză sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie.

CITEȘTE ȘI:

Fost director al Penitenciarului Baia Mare, arestat după ce a abuzat sexual și bătut o angajată. Victimă: „M-a prins de gât și m-a izbit de ușă”

Femeie, bătută de un bărbat în centrul municipiului Cluj-Napoca! Poliția îl caută pe agresor

Ultimele Stiri
abonare newsletter