Actualitate

Bărbat, reținut după ce și-a amenințat concubina cu violența în Cluj-Napoca. A încălcat ordinul de protecție

Un bărbat din Mureș a fost reținut de polițiștii din Cluj-Napoca după ce a amenințat o femeie și a încălcat ordinul de protecție.

Bărbat, reținut după ce și-a amenințat concubina cu violența în Cluj-Napoca / Foto: depositphotos.com Bărbat, reținut după ce și-a amenințat concubina cu violența în Cluj-Napoca / Foto: depositphotos.com

 

 


Inspectoratul de Poliție Județean Cluj a transmis că bărbatul, deși avea un ordin de protecție împotriva sa, a intrat în casa unei femei și a amenințat-o cu acte de violență.

 


„La data de 20 iulie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 7 Poliție Cluj-Napoca, au dispus prin ordonanță măsura reținerii față de un bărbat în vârstă de 41 de ani, din județul Mureș.

În urma verificărilor efectuate a reieșit faptul că la data de 20 iulie a.c., în jurul orei 13.50, bărbatul ar fi încălcat ordinul de protecție, deplasându-se la locuința persoanei vătămate, pe care ar fi amenințat-o cu acte de violență.


În baza probatoriului administrat, polițiștii au demarat cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de încălcarea ordinului de protecție provizoriu și amenințare, bărbatul fiind reținut pentru 24 de ore”, a transmis IPJ Cluj.

Potrivit polițiștilor, bărbatul și victima aveau o relație de concubinaj.


Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Tânără din Cluj, hărțuită de un rapper și amenințată cu moartea. Hărțuitorul ar fi fost agresat de un polițișt

Ordin de protecție între mamă și fiică, la Cluj. Cele două s-au bătut din cauza unui apartament: „Ești un demon încarnat!”

Ultimele Stiri
abonare newsletter