Actualitate

Traficanți de droguri din Cluj-Napoca, săltați de DIICOT! Drogurile lor, vândute cu 250 lei per gram inclusiv minorilor

Zeci de traficanți de droguri, din Suceava și Cluj-Napoca, au fost săltați de polițiști. Aceștia formau un grup infracțional organizat și vindeau droguri cu sume de cel puțin 200 lei gramul.

Percheziții la traficanți de droguri / Foto: DIICOT Percheziții la traficanți de droguri / Foto: DIICOT

 

 


Polițiștii din Suceava și Cluj au efectuat percheziții acasă la 27 de persoane care formau un grup infracțional organizat, ce se ocupa de trafic de droguri de mare risc:

Percheziții la traficanți de droguri / Foto: DIICOT

„La 21 martie 2023 poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Suceava - Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. - S.T. Suceava, efectuează 27 de percheziţii domiciliare, dintre care 25 în judeţul Suceava şi 2 în municipiului Cluj-Napoca, într-o cauză având ca obiect săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de droguri de mare risc, trafic de droguri de risc şi efectuarea, fără drept, de operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.


În cauză, s-a reţinut faptul că, în perioada iunie 2022 - martie 2023, mai multe persoane din municipiul Rădăuţi, judeţul Suceava, ar fi constituit un grup infracţional organizat specializat în traficul de droguri şi efectuarea de operaţiuni cu substanţe cu efect psihoactiv, acestea comercializând substanţele consumatorilor, inclusiv minori, din municipiul Rădăuţi şi din localităţile limitrofe. Membrii grupului infracţional ar fi achiziţionat substanţele destinate vânzării, atât din străinătate, cât şi de la persoane din municipiului Cluj-Napoca”, a transmis DIICOT.

Captură acasă la traficanți / Foto: DIICOT

Pe parcursul cercetărilor, au fost efectuate mai multe capturi de droguri de risc şi mare risc, precum şi de noi substanţe psihoactive, respectiv aproximativ 3,5 kilograme în total.


Membrii grupului infracţional ar fi comercializat drogurile şi substanţele psihoactive, cu sume cuprinse între 200 şi 250 de lei per gram.

Droguri / Foto: DIICOT

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

33 kg de droguri și 17.000 euro, ridicați de la traficanții care acționau în Cluj. Cu cât vindeau gramul? VIDEO

Percheziții DIICOT în Cluj și alte județe din țară într-un dosar de trafic de droguri de mare risc

Ultimele Stiri
abonare newsletter