Actualitate

33 kg de droguri și 17.000 euro, ridicați de la traficanții care acționau în Cluj. Cu cât vindeau gramul? VIDEO

Mai multe persoane din Bistrița-Năsăud și Maramureș care comercializau droguri în Cluj au fost săltate de polițiști. Peste 20 de suspecți, conduși la sediul DIICOT pentru audieri.

Captură impresionantă de droguri / Foto: Poliție Captură impresionantă de droguri / Foto: Poliție

 

 


La data de 16 martie 2023, procurorii DIICOT - BN au efectuat 11 percheziţii domiciliare pe raza judeţelor Bistriţa-Năsăud şi Maramureş la traficanții de droguri.

„Perchezițiile, efectuate într-o cauză având ca obiect săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi efectuarea de operaţiuni, fără drept, cu substanţe susceptibile de a produce efecte psihoactive. În cauză s-a reţinut că, începând cu anul 2022, mai multe persoane au comercializat droguri de risc (canabis) şi substanţe cu efecte psihoactive consumatorilor din judeţele Cluj şi Bistriţa-Năsăud, contra unor sume de 50 şi 100 de lei/gram”, a transmis IPJ Bistrița-Năsăud.


Polițiștii au capturat peste 30 de kg de droguri și circa 17.000 de euro:

„În urma percheziţiilor domiciliare efectuate în această dimineaţă, au fost identificate şi ridicate cantităţile de aproximativ 30 de kilograme de canabis, 3 kilograme de substanţe psihoactive, sumele de 80.400 lei şi 710 euro, o maşină de numărat bani, 490 de plicuri noi cu sistem ziplock, 7 grindere, mai multe terminale mobile şi dispozitive de stocare a datelor”, a mai transmis IPJ.


Peste 20 de persoane urmează a fi conduse pentru audieri la sediul DIICOT Biroul Teritorial Bistriţa-Năsăud.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Percheziții DIICOT în Cluj și alte județe din țară într-un dosar de trafic de droguri de mare risc

Pedepse mai mari pentru trafic de droguri și etnobotanice. Condamnare la închisoare pentru traficanții de droguri de mare risc

abonare newsletter