Actualitate

3 sfaturi de care să ții cont când începi curățenia de primăvară (P)

A venit primăvara, însă pentru a ne bucura cu adevărat de acest anotimp, trebuie să îl întâmpinăm cu o curățenie care va da locuinței un start fresh în noul sezon.

Cu toate că iubim rezultatul final, activitatea în sine nu este atât de plăcută, însă trucurile și produsele potrivite ne vor ușura treaba, iar casa va arăta impecabil. Iată câteva sfaturi de care să ții cont: 

1. Planifică-ți curățenia 
Planificarea este esențială atunci când vorbim despre curățenia de primăvară, așa că începe cu o listă a tuturor sarcinilor, priorităților și a ordinii în care vrei să le îndeplinești. Astfel, dacă îți împarți treaba, vei vedea că nu este atât de greu de dus la bun sfârșit. Nu uita să verifici dacă ai la îndemână toate produsele de curățenie de care vei avea nevoie. 


2. Începe cu ordinea
Acest pas face curățenia mai ușoară. Pentru început, eliberează dulapurile, sertarele și spațiile de depozitare de tot ceea ce nu îți mai este util, apoi împarte lucrurile în trei categorii: ce folosești în continuare, ce trebuie aruncat și ce poate fi donat. Continuă cu lucrurile pe care le utilizezi frecvent și nu le lăsa la vedere, întrucât vor crea senzația de spațiu aglomerat. Poți lua în considerare și alternativa de a le stoca în cutii sau coșuri pentru depozitare. La final, încăperile vor fi mai ordonate și poți începe curățenia propriu-zisă. 

3. Folosește produsele potrivite  
Piața produselor de curățenie este într-o permanentă dezvoltare, așa că uneori poate părea dificil să iei o decizie care să facă diferența. De aceea, este bine să te orientezi către branduri consacrate, care respectă raportul calitate-preț. De exemplu, gamele Nufăr și Triumf au câștigat de-a lungul anilor încrederea consumatorilor prin formule ultra-active, iar eficiența lor a fost validată de generații întregi de români. 


Pentru curățarea gresiei, faianței, chiuvetei, căzii sau cabinei de duș, Nufăr Baie reprezintă soluția ideală, datorită formulei care îndepărtează ușor murdăria și petele de săpun, iar Nufăr Geamuri redă strălucirea suprafețelor de sticlă. 

Pentru curățarea suprafețelor de lemn, Nufăr Lemn Parchet, cu sau fără ceară și Nufăr Mobilă sunt alegerea potrivită, deoarece creează o peliculă ce împiedică depunerea prafului timp îndelungat.


Iar pentru bucătărie, Triumf Aragaz, Triumf Cuptoare, Triumf Plite sau Triumf Frigidere te vor ajuta să scoți orice pată, iar detergentul Triumf Veselă, disponibil in 3 variante, te va ajuta să scoți grăsimea și mirosurile neplăcute de pe vase, având grijă și de pielea mâinilor.  

De asemenea, poți opta pentru produsele prietenoase cu mediul din gama Nufăr Verde, creată pe baza principiilor active naturale, care nu reduc eficiența produselor.

abonare newsletter