Actualitate

(P) Midnight Poker TV Show: Joacă poker live la TV alături de vedete din România!

Din luna februarie a început sezonul cu numărul 8 al Midnight Poker TV Show, în care ai ocazia să joci poker live alături de vedete din showbizz-ul românesc.

Evenimentul va avea loc în fiecare săptămână, până pe 25 mai, și este organizat de 888poker, un operator de renume din industria pokerului.

Potrivit formatului, la fiecare ediție participă șase jucători calificați online pe 888poker, alături de o vedetă invitată de organizatori. Astfel, vei avea oportunitatea să întâlnești nume cunoscute. În sezonul cu numărul 8 au luat deja parte cântăreți ca Shift și What's Up, iar organizatorii pregătesc și alte surprize.


Una dintre ele a fost dezvăluită deja încă de la startul noului sezon. A fost introdus conceptul Mystery Bounty, atât de îndrăgit de utilizatorii online ai 888poker. S-a făcut însă și transpunerea în acest show televizat, care, pe lângă premiile garantate de 5.000 de dolari împărțite de participanți, vor lupta și pentru recompensele puse în joc de fiecare dată când elimină un adversar. 

Astfel, în momentul în care scot din cursă un jucător ei vor declanșa o recompensă și vor extrage un premiu misterios. Valoarea totală a premiilor Bounty este de peste 50.000 de dolari în intrări la turneele live sau online, materiale promoționale, etc.


E foarte simplu să participi la Midnight Poker TV Show

888poker s-a asigurat că toată lumea are o șansă să ia parte la acest show de jocuri poker, motiv pentru care condițiile de participare sunt foarte simplu de îndeplinit, iar taxa este și ea rezonabilă. Astfel, tot ce trebuie să faci este să participi la sateliții de calificare programați în fiecare vineri, de la ora 20:00, ce au un buy-in de doar 5 dolari.


Primii șase clasați vor câștiga accesul în următoarea ediție a Midnight Poker TV Show, în care vor juca poker într-un cadru profesionist, alături de o vedetă invitată de organizatori. Toți cei 7 participanți vor împărți astfel premiile de 5.000 de dolari puse în joc, la care se adaugă recompensele de la Mystery Bounty.

Evenimentul are loc în joia următoare calificării, de la ora 14:00, la PokerRoom București. Ediția este transmisă LIVE, cu comentariu și cărțile la vedere cu delay, pe rețelele sociale ale PokerFest România și Holdem România. Ulterior, noaptea de la ora 00:30, înregistrarea este difuzată de B1TV. De asemenea, înregistrările și interviurile cu participanții pot fi văzute și pe canalul YouTube PokerFest România.


În martie are loc 888poker Bucharest Million - 1.000.000 LEI GTD

FOTO 888poker Bucharest Million 


 Din dorința de a le oferi utilizatorilor o experiență de neuitat, 888poker obișnuiește să mute distracția din mediul online în cel terestru. Pe lângă show-ul difuzat de B1TV, operatorul organizează constant turnee live. Iar următorul este programat între 6 și 19 martie și se numește 888poker Bucharest Million - 1.000.000 LEI GTD.

Sateliții de calificare au început deja și pot fi accesați în fiecare seară, de la ora 21:30, pe 888poker. Cei principali au un buy-in de 33 de dolari, dar pentru ca distracția să fie accesibilă tuturor sunt disponibili și sub-sateliți în sistem steps, care au un buy-in ce pleacă de la doar 1 dolar. Se anunță așadar un eveniment cu o mulțime de momente interesante, care va strânge la un loc jucători talentați din țara noastră.

Structura 888poker Bucharest Million

  • Faze de calificare: 330 Ron/ Stack 20k / Re-entry
  • Day 1 (A+B+C+D+E)/ Re-entry – Level Time: 40 min.
  • Buy-in: 1.650 Ron
  • Starting Stack: 100k
  • Day 2: Power Buy-in 5.000 Ron/ Stack 400k 
  • Final Table: Level Time: 50 min.

888poker, un nume de referință 

888poker este unul dintre cele mai apreciate nume din industria pokerului mondial. Platforma 888poker a fost deschisă în 2002 și face parte din grupul 888Holdings, ce a fost înființat în 1997. 888poker se remarcă pe piața din România prin serviciile ireproșabile oferite utilizatorilor, varietatea de jocuri, inovațiile aduse pe piață, promoțiile constante și un soft excelent ce funcționează atât pe dispozitivele mobile prin aplicația dedicată dar și pe sistemele desktop și laptop.

888poker este un operator care promovează distracția responsabilă la jocuri de noroc și vrea să le ofere o experiență de neuitat utilizatorilor, pe o platformă în care toate tranzacțiile sunt efectuate în deplină siguranță. Recenziile acestui operator din mediul online sunt foarte bune, ceea ce arată atenția la detalii pe care 888poker o oferă.

Grupul 888 le mai oferă utilizatorilor din țara noastră posibilitatea de a se distra responsabil și pe platformele 888casino (cele mai tari sloturi de la cei mai cunoscuți furnizori, jocuri de ruletă, blackjack și baccarat în varianta clasică și live) și 888sport (evenimente din lumea sportului, cu sute de opțiuni de pariere și cote atractive).

CITEȘTE ȘI:

(P) Turneul de poker Romanian Million 2 va fi organizat la finalul lunii noiembrie, la Cluj-Napoca

(P) Lista filmelor despre poker pe care trebuie să le vezi în 2022

Ultimele Stiri
abonare newsletter