Actualitate

Bărbat găsit mort într-un apartament din Cluj. El nu mai răspundea de câteva zile la telefon

Un bărbat în vârstă de 41 de ani a fost găsit fără suflare în propria sa locuință din municipiul Cluj-Napoca.

Un bărbat în vârstă de 41 de ani a fost găsit fără suflare în propria sa locuință din municipiul Cluj-Napoca/ Foto: depositphotos.com Un bărbat în vârstă de 41 de ani a fost găsit fără suflare în propria sa locuință din municipiul Cluj-Napoca/ Foto: depositphotos.com

 

 


Un bărbat în vârstă de 41 de ani a fost găsit mort în propria sa locuință din municipiul Cluj-Napoca.

 


Polițiștii au fost alertați după ce acesta nu mai răspundea la telefon de câteva zile.

„La data de 23 februarie a.c., în jurul orei 00.15, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată despre faptul că un bărbat, în vârstă de 41 de ani, din municipiul Cluj-Napoca nu a mai putut fi contactat de două zile, existând suspiciunea unei sinucideri.


În urma sesizării, polițiștii s-au deplasat la locuința bărbatului, care a fost găsit fără viață, echipajul medical prezent confirmând decesul acestuia.

Au fost efectuate cercetări la fața locului de către polițiștii judiciari și criminaliști, alături de un procuror și medic legist, iar ulterior trupul acestuia a fost transportat la IML Cluj, în vederea efectuării necropsiei.


În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.

FOTO: Depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Descoperire macabră. Angajat la o fabrică din Jucu, găsit mort în casă, împreună cu fratele său

TRAGEDIE în Florești! Tânăr de 26 de ani din Maramureș, găsit MORT în casă

Ultimele Stiri
abonare newsletter