Actualitate

Băiat de 14 ani, dat dispărut! A plecat duminică de acasă și nu s-a mai întors

Un minor de 14 ani a fost dat dispărut de familie. A plecat de acasă duminică, 19 februarie, și nu s-a mai întors.

Un minor de 14 ani a fost dat dispărut de familie. FOTO: IPJ Cluj Un minor de 14 ani a fost dat dispărut de familie. FOTO: IPJ Cluj

 

 


Un băiat de 14 ani a plecat duminică de acasă, din Liteni, comuna Săvădisla, și nu a mai revenit. Familia apelează la ajutorul publicului pentru a-l găsi.

 


„La data de 20 februarie, în jurul orei 21.00, Poliția municipiului Turda a fost sesizată cu privire la faptul că minorul HUNYADI NORBERT, în vârstă de 14 ani, a plecat voluntar la data de 19 februarie a.c., în jurul orei 10.30, de la domiciliul situat în localitatea Liteni, comuna Săvădisla și nu a mai revenit”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Cluj.

SEMNALMENTE – înălțime aproximativă 1.70 m, greutate aproximativă - 60 de kg, ochi căprui, păr brunet, forma feței rotundă. La momentul plecării era îmbrăcat cu pantaloni albaștri, bluză verde și încălțăminte sport.


„Persoanele care pot furniza orice informaţii despre minor sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit 112!”, transmite IPJ Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Minor de 13 ani din Cluj-Napoca, dat dispărut de familie pentru a DOUA OARĂ în ultimul an. L-AȚI VĂZUT?/ UPDATE: Minorul a fost găsit

Ultimele Stiri
abonare newsletter