Actualitate

Incendiu la un birou notarial de pe Calea Dorobanților! O persoană, evaluată de echipajul SMURD

Un incendiu a izbucnit într-un birou notarial aflat într-un bloc de pe Calea Dorobanților. O persoană este consultată de echipajul SMURD.

O persoană, evaluată de SMURD după un incendiu pe Calea Doroobanților / Foto: captură ecran - ISU Cluj O persoană, evaluată de SMURD după un incendiu pe Calea Doroobanților / Foto: captură ecran - ISU Cluj

 

 


ISU Cluj a anunțat în jurul orei 08:00 că un incendiu a izbucnit într-un bloc, la un birou notarial, pe Calea Dorobanților din Cluj-Napoca.

 


Când au ajuns la fața locului, pompierii au găsit o persoană care suferea de un atac de panică. Echipajul SMURD o evaluează:

„Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca intervin în aceste momente la un incendiu care s-a produs într-un imobil situat pe strada Dorobanților. Incendiul s-a manifestat pe o suprafață de 25 mp și a afectat o canapea și mai multe bunuri. Flăcările sunt lichidate, însă imobilul este în continuare inundat cu fum. O persoană cu atac de panică este evaluată de echipajul SMURD. La misiune mai iau parte două autospeciale cu apă și spumă”, a transmis, ulterior, ISU Cluj.

CITEȘTE ȘI:

UPDATE: Pieton lovit de mașină pe strada Horea, dus la spital. Victima traversa strada ILEGAL. VIDEO

Metoda „îmbrățișare afectuoasă”. Un bărbat din Huedin a rămas fără 2.000 de lei prin această metodă

Ultimele Stiri
abonare newsletter