Actualitate

Adolescentă violată în Cășeiu. Agresorul a intrat peste ea în casă

O adolescentă de 17 ani, din localitatea Cășeiu, a fost violată miercuri dimineață de un bărbat care a intrat peste ea în locuință.

Tânără de 17 ani, violată în propria casă din localitatea Cășeiu/foto: Depositphotos.com Tânără de 17 ani, violată în propria casă din localitatea Cășeiu/foto: Depositphotos.com

 

 


O adolescentă în vârstă de 17 ani din Cășeiu a fost violată în această dimineață de un consătean. 

 


Bărbatul ar fi intrat peste ea în casă și a forțat-o să întrețină cu el relații sexuale, amenințând-o și recurgând la acte de violență. Individul ar fi pândit momentul în care fata a rămas singură acasă pentru a putea acționa. A fost prins la scurt timp și reținut.

Potrivit IPJ Cluj, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Dej au reținut pentru 24 de ore, un bărbat de 44 de ani, din comuna Cășeiu, cercetat pentru comiterea infracțiunii de viol.


„La data de 1 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Dej au reținut pentru 24 de ore, un bărbat de 44 de ani, din comuna Cășeiu, cercetat pentru comiterea infracțiunii de viol. 

În fapt, în jurul orei 07.40, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că într-un imobil situat în comuna Cășeiu, ar fi fost violată o tânără de 17 ani, de către bărbatul în cauză, care ar fi amenințat-o cu acte de violență și ar fi folosit forța”, au transmis reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Cluj.


Cercetările sunt continuate, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Dej.

Foto: Depositpshotos.com

CITEȘTE ȘI:

INUMAN. Doi bărbați din Cluj au violat o fetiță de 9 ani. Violatorii au avut acordul mamei minorei care a asistat la unele scene!

Ultimele Stiri
abonare newsletter