Actualitate

Campanie de colectare a deșeurilor voluminoase. Cum poți scăpa de materialele de construcții și mobile veche în Cluj-Napoca?

Campania de colectare a deșeurilor voluminoase continuă în Cluj-Napoca. Află unde și între ce ore poți duce mobila veche pentru a te debarasa de ea.

Campania de colectare a deșeurilor voluminoase continuă în Cluj-Napoca. Află unde și între ce ore poți duce mobila veche pentru a te debarasa de ea/ Foto: colectaredeseuri.ro

 

 


Începând cu data de 31 ianuarie 2023, Primăria municipiului Cluj-Napoca, în colaborare cu Supercom organizează campanii mobile de colectare a deșeurilor voluminoase și a deșeurilor provenite din activitățile de construcții.

 


În această perioadă persoanele fizice vor putea să predea gratuit deșeurile voluminoase precum: mobilier, covoare, saltele, obiecte mari de folosinţă îndelungată, respectiv deșeuri de construcții, provenite din activități de construcții și demolări, care nu necesită autorizație de construcție, precum: cărămizi, țigle și produse ceramice, amestecuri de beton, produse ceramice, fără conținut de substanțe periculoase (excepție polistiren, rigips, vată minerală), în punctele de colectare mobilă.

CITEȘTE ȘI:
Gunoaie neridicate de câteva zile și mizerie în punctele gospodărești din tot Clujul. „Mă mir că nu ne mănâncă șobolanii!”
Floreștenii care aruncă ilegal gunoiul, amendați sau obligați la muncă în folosul comunității. Pivariu: „Poliția face controale periodice”

Cantități totale de deșeuri de construcții și demolări, care pot fi predate:


  • 1 mc/lună/persoană, pentru deșeurile care intră în categoria deșeurilor de construcții (beton, cărămizi, țigle și produse ceramice, amestecuri de beton, cărămizi, țigle și produse ceramice, fără conținut de substanțe periculoase).

Locațiile și programul de colectare:

  • Deșeuri voluminoase: Strada Fabricii și Strada Bucium, marți de sâmbătă în intervalul orar 9-17
  • Deșeuri din contrucții: Strada Fabricii și Strada Bucium, în ziua de joi în intervalul orar 9-17

În aceste locații, operatorul de salubritate va asigura o autoutilitară în care se vor colecta deșeurile voluminoase și deșeurile provenite din activitățile de construcții, în ziua de colectare și intervalul orar stabilit.

CITEȘTE ȘI:

De mâine, o nouă firmă se va ocupa de colectarea deșeurilor în Cluj-Napoca. „În prima etapă, ne concentrăm pe ridicarea gunoaielor”

Angajații Supercom au făcut GREVĂ, în Dej. Sunt nemulțumiți de întârzierile salariale și își vor bonurile de masă. VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter