Actualitate

Mașini blocate în zăpadă la Măguri-Răcătău. Șoferii s-au aventurat pe drumuri închise circulației. Zeci de voluntari au sărit în ajutor

Nu mai puțin de 12 mașini au rămas blocate, sâmbătă seara, în zăpadă în apropiere de comuna Măguri, iar zeci de voluntari cu autoturisme de teren au sărit în ajutorul acestora.

Sursă foto Facebook CERT Rescue Sursă foto Facebook CERT Rescue

 

În jurul orei 18.00 a fost semnalat prin apel 112 faptul că pe drumul DJ107 T, în apropierea localității Măguri, comuna Maguri-Răcătău, se află blocate 12 autovehicule din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile.


„Drumul respectiv este închis circulației publice, fiind amplasat indicator în acest sens”, spun polițiștii.

La fața locului intervin echipaje de voluntari cu autovehicule de teren.


Din fericire, nu au fost raportate victime.

„Pentru a preîntâmpina evenimente neplăcute, polițiștii transmit conducătorilor auto să respecte următoarele recomandări: înainte de a pleca la drum să se informeze cu privire la condițiile meteorologice și cu privire la starea drumurilor; să verifice starea tehnică a autovehiculului și să se asigure că acesta este echipat corespunzător; pentru a putea circula pe drumurile acoperite cu zăpadă, gheață sau polei autovehiculul trebuie să fie echipat cu anvelope de iarnă”, transmite IPJ Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Val de ironii între șoferi după prima zăpadă căzută în Cluj. „Dacă și asta este zăpadă…lasă mașina acasă, dacă te depășește șofatul”

Voluntarii CERT Rescue sar în ajutorul șoferilor împotmoliți în zăpadă în Cluj, printr-o aplicație pe telefon

Voluntarii CERT Rescue duc ajutoare oamenilor din Apuseni, afectați GRAV de inundații. VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter