Actualitate

Voluntarii CERT Rescue sar în ajutorul șoferilor împotmoliți în zăpadă în Cluj, printr-o aplicație pe telefon

Iarna își face simțită prezența în județul Cluj, iar această perioadă poate creat probleme și celor mai experimentați șoferi. Voluntarii CERT Rescue vor sări în ajutorul șoferilor în urma solicitărilor primite prin aplicație.

Iarna își face simțită prezența în județul Cluj, iar această perioadă poate creat probleme și celor mai experimentați șoferi/ FOTO: CERT Rescue/Facebook Iarna își face simțită prezența în județul Cluj, iar această perioadă poate creat probleme și celor mai experimentați șoferi/ FOTO: CERT Rescue/Facebook

 

 


Sezonul de iarnă își intră în drepturi în județul Cluj, iar voluntarii CERT Rescue sar în ajutorul șoferilor care rămân blocați în zăpadă.

 


A fost lansată aplicația CERT Rescue prin care șoferii care pățesc să rămână împotmoliți în zăpadă diferite dificultăți pot apela la voluntarii CERT.

„A început perioada cu vreme capricioasă, care poate să creeze probleme chiar și celor mai experimentați șoferi.


După cum știți, membrii voluntari ai CERT Rescue sunt tot timpul pregățiti pentru a vă ajuta în caz de nevoie. Avem un instrument foarte util ce va permite sa ne solicitati ajutorul, si anume Aplicatia CERT 4x4 Rescue.

Această aplicație vă ușurează contactul cu noi, permițând totodată localizarea rapidă și precisă - pentru a minimiza timpul în care ajungem la fața locului”, au transmis voluntarii CERT Rescue.


Aplicația CERT Rescue este disponibilă atât în App Store, pentru iOS, cât și în Google Play, pentru Android.

Echipa CERT încearcă să fie alături șoferilor aflați la ananghie. Voluntarii acționează pe raza municipiului Cluj-Napoca, dar și în împrejurimi, pe o rază de 75 de km.


În cazul în care apar complicații, precum victime, este indicat apelarea numărului de urgență 112:

„În cazul în care evenimentul implică victime sau o necesitate urgentă cu riscuri adiționale, va rugăm să apelați 112. Nu prestăm servicii de tractare! Vă ajutăm doar să vă repuneți mașina pe carosabil. Număr de permanență:  0722822282”, a mai anunțat echipa CERT Rescue.
 

CITEȘTE ȘI:

Clujul faptelor bune. CERT Transilvania, plantări la Moldovenești. „O pădure sădită cu suflet”

VIDEO. Un șofer mort de beat, OPRIT cu greu în TRAFIC de un voluntar CERT Rescue

Voluntarii CERT Rescue duc ajutoare oamenilor din Apuseni, afectați GRAV de inundații. VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter