Actualitate

Șofer fără permis, mort de beat, tras pe dreapta de polițiști. Ce au descoperit oamenii legii

Un bărbat de 44 de ani din județul Cluj a fost prins de oamenii legii băut la volan. La testarea acestuia cu aparatul etilotest a fost înregistrată concentrația de 1,62 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Aparat etilotest. Sursă foto IPJ Cluj Aparat etilotest. Sursă foto IPJ Cluj

 

„La data de 27 ianuarie, în jurul orei 19.00, polițiștii din Huedin au interceptat în trafic pe DN1 R, în afara localității Călata, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 44 de ani, din  comuna Mărgău, care nu poseda permis de conducere și se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma verificării documentelor, polițiștii au constatat că bărbatul avea permisul de conducere retras pe motiv medical”, transmit polițiștii.


La testarea acestuia cu aparatul etilotest a fost înregistrată concentrația de 1,62 mg./l. alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la o unitate medicală pentru a-i fi prelevate mostre biologice.

În urma activităților desfășurate, bărbatul a fost condus într-un centru medical specializat, unde a rămas internat.


„În cauză se efectuează activități de cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe", se arată într-un comunicat de presă al IPJ Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Bărbat de 60 de ani, prins MORT DE BEAT la volan. A fost găsit după ce a provocat două accidente

Șoferi beți și drogați, depistați după sărbători, pe drumurile Clujului. Bărbat prins mort de beat la volan, în Cluj-Napoca

Șoferi beți, prinși de polițiști pe drumurile din Cluj. Un român stabilit în Ungaria, mort de beat la volan pe Bulevardul Muncii

Ultimele Stiri
abonare newsletter