Actualitate

Șoferi beți, prinși de polițiști pe drumurile din Cluj. Un român stabilit în Ungaria, mort de beat la volan pe Bulevardul Muncii

În ultimele zile tot mai mulți șoferi au fost prinși sub influența băuturilor alcoolice pe raza județului Cluj, respectiv în municipiul Cluj-Napoca.

În ultimele zile tot mai mulți șoferi au fost prinși sub influența băuturilor alcoolice pe raza județului Cluj, respectiv în municipiul Cluj-Napoca/ Foto: depositphotos.com În ultimele zile tot mai mulți șoferi au fost prinși sub influența băuturilor alcoolice pe raza județului Cluj, respectiv în municipiul Cluj-Napoca/ Foto: depositphotos.com

 

 


În data de 30 septembrie, un bărbat de 52 de ani, a fost prins la volan de polițiști cu o alcoolemie de 1.03 mg/l.

 


Șoferul a fost depistat pe raza localității Morlaca.

„Polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Huedin au dispus reținerea unui conducător auto în vârstă de 52 de ani, din orașul Huedin, după ce a fost depistat sub influența băuturilor alcoolice în timp ce se afla la volanul unui autoturism.


Cel în cauză a fost depistat la data de 30 septembrie a.c., în jurul orei 20.00, în timp ce se deplasa cu autoturismul prin localitatea Morlaca, având o concentrație de 1.03 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost condus la o unitate medicală pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.


Șofer mort de beat, prins pe o stradă din Cluj-Napoca

Un român care stabilit în Ungaria a fost prins conducând mort de beat pe Bulevardul Muncii din Cluj-Napoca.

„La data de 30 septembrie a.c., polițiștii  Biroului Rutier Cluj-Napoca au reținut pentru 24, un bărbat de 59 de ani, cetățean român stabilit în Ungaria, după ce l-au depistat la volanul unui autoturism aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.


Cel în cauză a fost interceptat în trafic la data menționată mai sus, în jurul orei 21.50, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe Bulevardul Muncii, din Cluj-Napoca, având o concentrație de 1.18 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost condus la o unitate medicală pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În ambele cazuri se desfășoară cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, a adăugat IPJ Cluj.

Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

INCONȘTIENȚĂ la volan! Bărbat de 44 de ani, prins BEAT la volan în Apahida

Un șofer, cu permisul suspendat, conducea BEAT prin Apahida, la 10 dimineața! A fost reținut de Poliție

Ultimele Stiri
abonare newsletter