Actualitate

Bărbat de 60 de ani, prins MORT DE BEAT la volan. A fost găsit după ce a provocat două accidente

Un bărbat în vârstă de 60 de ani a fost prins de polițiști cu o alcoolemie de 1.24 mg/l în aerul expirat. Acesta a provocat două accidente înainte să fie găsit.

Șoferul avea o alcoolemie extrem de mare /FOTO: depositphotos.com Șoferul avea o alcoolemie extrem de mare /FOTO: depositphotos.com

 

 


Polițiștii au oprit marți în localitatea Baciu un bărbat de 60 de ani după ce acesta a provocat două accidente rutiere. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest care a arătat că avea o alcoolemie de 1.24 mg/l în aerul expirat. În primă fază a lovit un camion parcat, apoi a intrat o mașina care venea din sensul opus.

 


„La data de 17 ianuarie, polițiștii Biroului Rutier Cluj au dispus reținerea unui bărbat în vârstă de 60 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, cercetat sub aspectul infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.

În fapt, în jurul orei 18.00, deplasându-se cu autoturismul pe raza localității Baciu, ar fi acroșat două autovehicule, provocând pagube materiale. Inițial a acroșat o autoutilitară oprită, iar apoi un autoturism condus pe strada Fabricii, din aceeași localitate, din sensul opus.


Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat faptul că se afla sub influența băuturilor alcoolice, rezultând concentrația de 1.24 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a transmis IPJ Cluj.   

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind dus la Centru de Reținere și Arestare Preventivă.


Foto: depositphotos.com

 

CITEȘTE ȘI:

Un șofer beat a fugit de polițiști prin cartierul Gheorgheni! Bărbatul avea și permisul suspendat

Dosar penal pentru șoferul care a produs accidentul din Vâlcele! S-a urcat rupt de beat la volan

Ultimele Stiri
abonare newsletter