Actualitate

Fotbal sau Untold pe Cluj Arena? Președintele CJ Cluj, Alin Tișe, propune un referendum

Ce doresc clujenii să se întâmple pe Cluj Arena? Doar fotbal, doar concerte sau ambele?

sursa foto captură ecran Youtube Legat De Cluj LDC sursa foto captură ecran Youtube Legat De Cluj LDC

 

Cluj Arena va beneficia de o schimbare integrala a gazonului. Este prima dată când suprafața de joc este schimbată integral de la construcția stadionului.


Suprafața de joc a strâns multe critici în ultima perioadă, fostul antrenor al Universității Cluj, Eugen Neagoe a spus la finalul anului trecut despre acesta că ar fi cel mai slab gazon din țară.

„Gazonul a fost schimbat parțial acolo unde a fost afectat, fie de către cei de la Untold fie de alții care l-au folosit. Noi ne-am exprimat disponibilitatea și va fi renovat și stadionul, unde s-a deteriorat. Se va face o igienizare totală”, declara, recent,  Alin Tișe.


Acum, președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, vorbește despre organizarea unui referendum pentru a vedea ce-și doresc oamenii să se întâmple pe stadion.

„Dacă Clujul își dorește să aibă mai departe competiții și de acest tip. Dacă clujenii doresc un referendum să ne spună ce doresc să se întâmple pe stadion, doresc numai fotbal, doresc și fotbal și evenimente culturale, doresc Untold sau nu îl doresc, nu știu asta pentru că nu am întrebat pe toată lumea. Greu de spus astăzi dacă întrebându-i spun că doresc doar fotbal sau doresc și Untold. Nu toată lumea e cu fotbalul cum credem noi. Noi credem că toată lumea e cu fotbalul, nu este așa. O să aveți o supriză dacă întrebați oamenii”, a comentat Tișe, marți, într-o emisiune la radio.

CITEȘTE ȘI:

Alin Tișe vrea gazon pe Cluj Arena similar cu cel al CFR-ului: „După 11 ani de folosire intensă”

Parcare „smart” la Cluj Arena de peste 644.000 de lei. Plata tichetelor orare, prin introducerea numărului de înmatriculare

Alin Tișe promite sancțiuni în urma incidentului jenant de pe Cluj Arena când s-a rupt plasa: „Nu am nicio reținere”

Ultimele Stiri
abonare newsletter