Actualitate

Trupul neînsuflețit al tânărului dispărut în Lacul Colibița, recuperat de scafandri

Trupul neînsufleţit al tânărului de 22 de ani din judeţul Mureş, care a căzut sâmbătă în lacul Colibiţa, în timpul unei plimbări cu hidrobicicleta, a fost recuperat de scafandri.

Trupul tânărului dispărut în Lacul Colibița, găsit de scafandri/ foto: ISU Bistrița-Năsăud Trupul tânărului dispărut în Lacul Colibița, găsit de scafandri/ foto: ISU Bistrița-Năsăud

 

 


Trupul neînsufleţit al tânărului de 22 de ani din judeţul Mureş, care a căzut sâmbătă în lacul Colibiţa, în timpul unei plimbări cu hidrobicicleta, a fost recuperat de scafandri în cea de-a patra zi a căutărilor, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bistriţa-Năsăud.

 


La căutări au participat și scafandrii din cadrul ISU Cluj.

 

CITEȘTE ȘI: 
Trei tineri au căzut de pe hidrobicicletă în Lacul Colibița! Unul este de negăsit și îl caută scafandrii

„Trupul neînsufleţit al tânărului dispărut în lacul Colibiţa a fost recuperat de scafandrii bistriţeni şi adus la mal. Timp de patru zile, inclusiv pe timpul nopţii, efectivele specializate de pompieri militari din cadrul ISU Bistriţa-Năsăud, în ultimele zile cu sprijinul colegilor din cadrul ISU Cluj, Sălaj şi Mureş, poliţişti şi jandarmi şi alte autorităţi publice (SGA Bistriţa-Năsăud şi Mureş) au executat misiuni de căutare perimetrale şi subacvatice", a transmis, marţi, ISU Bistriţa-Năsăud.

În hidrobicicleta care s-a răsturnat sâmbătă în lacul Colibiţa se aflau trei tineri din localitatea Sânpaul, judeţul Mureş, cu vârste cuprinse între 18 şi 22 de ani, doi dintre ei reuşind să înoate până la mal.

Din imaginile video suprinse de o persoană aflată în zonă, cei doi tineri care au ieşit din apa rece a lacului nu purtau veste de salvare.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, Crina Sîrb, a precizat duminică, că cei trei tineri erau cazaţi la o pensiune din Colibiţa şi, din primele informaţii, a reieşit că aceştia ar fi găsit hidrobicicleta pe malul lacului, luând decizia să facă o plimbare cu ea pe lac.

Se fac cercetări pentru a se stabili condiţiile în care s-a produs răsturnarea hidrobicicletei. 


Misiunea de căutare a tânărului de 22 de ani din judeţul Mureş, care a căzut, sâmbătă, în Lacul Colibiţa în timpul unei plimbări cu hidrobicicleta şi nu a mai fost găsit, a fost sprijinită și de specialişti din cadrul inspectoratelor pentru situaţii de urgenţă Cluj şi Sălaj.

În hidrobicicleta care s-a răsturnat sâmbătă după-masă în lacul Colibiţa se aflau trei tineri din localitatea Sânpaul, judeţul Mureş, cu vârste cuprinse între 18 şi 22 de ani, doi dintre ei reuşind să înoate până la mal.

CITEȘTE ȘI:

Scafandrii clujeni s-au alăturat căutărilor tânărului dispărut în Lacul Colibiţa. De trei zile este de negăsit

Trei tineri au căzut de pe hidrobicicletă în Lacul Colibița! Unul este de negăsit și îl caută scafandrii

Ultimele Stiri
abonare newsletter