Timp Liber

Imagini ca rupte din film, pe Vârful Vlădeasa, Cluj! Ninsoare și viscol puternic la munte. VIDEO

Salvamontiștii clujeni au publicat o filmare în care totul pare ca rupt din filme. Fenomenele meteo extreme s-au dezlănțuit pe vârf de munte în județul Cluj.

Imagini ca rupte din film, pe Vârful Vlădeasa, Cluj! Ninsoare și viscol puternic la munte. VIDEO Imagini ca rupte din film, pe Vârful Vlădeasa, Cluj! Ninsoare și viscol puternic la munte. VIDEO

 

 


Pe parcursul zilei de ieri, meteorologii au anunțat cod portocaliu de ninsoare aproape în toată țara.

 


Vremea extremă a făcut ravagii în trafic. În județul Cluj și în Maramureș, dar nu numai, ninsoarea a luat autoritățile prin surprindere, iar șoferii au avut de suferit și de așteptat o grămadă de timp în coloane de mașini.

În Dej mai mulți șoferi au fost frustrați de faptul că drumurile nu au fost deszăpezite, iar traficul a fost unul infernal.


Ei bine, aceste lucruri au fost cauzate de fenomene meteo care în zona de munte s-au dezlănțuit și mai tare decât prin orașe și localități, la mici altitudini.

Vârful Vlădeasa din județul Cluj arăta ca la Polul Nord. Salvamont Vlădeasa Cluj a publicat un videoclip pe Facebook în care se vede cum s-a manifestat vremea extremă la munte, iar imaginile par ca rupte din filme:


„Astăzi vremea e dupa cum se vede, ninsoare, viscol, vânt în rafale până la 60-70 km/h, vizibilitate sub 50 metri”, a scris Salvamont Vlădeasa Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Stație Meteo pe Vf. Vlădeasa sau „Căsuță de turtă dulce”? Zăpada creează peisaje de basm la munte. GALERIE FOTO

Atmosferă feerică pe Vârful Vlădeasa, Cluj! E liniște și totul înghețat. Imagini care îți taie respirația

Ultimele Stiri
abonare newsletter