Actualitate

Pericol public! Tânăr de 24 de ani, prins când conducea DROGAT și fără permis pe strada Aurel Vlaicu

Un tânăr de 24 de ani care a condus drogat și fără permis pe strada Aurel Vlaicu din Cluj-Napoca a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile.

Strada Aurel Vlaicu / Foto: captură ecran - Google Maps Strada Aurel Vlaicu / Foto: captură ecran - Google Maps

 

 


Pe străzile Clujului circulă tot mai mulți șoferi, tineri sau în vârstă, sub influența alcoolului, a drogurilor sau fără permise de conducere. Uneori, un șofer îndeplinește toate cele trei „criterii” și devine un adevărat pericol pentru cei din jur.

 


Aproape zilnic sunt depistați în traficul din Cluj șoferi inconștienți care pun viața celorlalți la risc. Chiar în cursul zilei de marți, 3 ianuarie, un tânăr de 24 de ani, fără permis de conducere și sub influența drogurilor a fost prins la volanul unei mașini pe strada Aurel Vlaicu.

Tânărul a fost reținut de polițiști pentru o perioadă de 24 de ore, iar ulterior a fost plasat sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile:


„Polițiștii Biroului Rutier Cluj au reținut pentru 24 de ore un tânăr, în vârstă de 24 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere. Tânărul a fost depistat de polițiști la data de 3 ianuarie a.c., în jurul orei 16:00, în timpul deplasării cu o mașină pe strada Aurel Vlaicu, iar verificările efectuate au condus la stabilirea faptului că nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Totodată, în urma rezultatului pozitiv indicat de aparatul drugtest, acesta a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost recoltate probe biologice. Cel în cauză a fost prezentat în fața instanței, fiind dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile”, a transmis IPJ Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Zeci de permise reținute în Cluj, dosare penale și 200 de sanțiuni contravenționale pentru șoferii pericol-public, în perioada Revelionului

Locuitorii din Jucu câștigă? Se montează „stâlpișori” pe „drumul morții”, iar semaforul din zonă va funcționa mai mult timp

Ultimele Stiri
abonare newsletter