Actualitate

Cinci cățeluși au fost salvați de la moarte de pompierii clujeni. Puii au căzut într-un bazin adânc de 6 metri: „Au stat multe ore în frig” FOTO

Pompierii clujeni au salvat de la moarte cinci cățeluși care au fost găsiți de o tânără într-un bazin adânc. Femeia a auzit plânsetul puilor și a alertat autoritățile.

Pompierii clujeni au salvat de la moarte cinci cățeluși care au fost găsiți de o tânără într-un bazin adânc. Femeia a auzit plânsetul puilor și a alertat autoritățile/ Foto: ISU Cluj Pompierii clujeni au salvat de la moarte cinci cățeluși care au fost găsiți de o tânără într-un bazin adânc. Femeia a auzit plânsetul puilor și a alertat autoritățile/ Foto: ISU Cluj

 

 


În timp ce se plimba la marginea unei păduri din municipiului Cluj-Napoca a tânără a auzit plânsetul mai multor câini.

 


Tânăra s-a apropiat de bazinul de unde se auzea zgomotul și a văzut cinci cățeluși. Aceasta a alertat o asociație care se ocupă cu protecția animalelor.

CITEȘTE ȘI:
Motănel lovit de mașină și lăsat să moară înghețat în Mănăștur, salvat în ultima clipă! Are nevoie de ajutorul vostru: „Trebuie operat urgent!”
Gâscă canadiană, pe Lacul Chios din Cluj-Napoca. Pasărea este rănită la un picior și voluntarii au nevoie de ajutor pentru a o captura. VIDEO

„Iată-i pe pompierii de la Detașamentul 1 Cluj-Napoca, bucuroși că au salvat cinci cățelusi. Aceștia au fost găsiți întâmplător de o tânără, în timp ce se plimba printr-o pădure de la marginea orașului.


A auzit plânsetul lor de teamă, așa că s-a îndreptat spre bazinul adânc de șase metri. Spre surprinderea ei, a zărit puii abandonați și a chemat imediat în ajutor o asociație ce se ocupă cu protecția animalelor”, a transmis ISU Cluj.

Membrii asociației au ajuns cu greu la locul indicat, fiind nevoiți să traverseze un drum accidentat, prin întuneric și ceață densă. Când au realizat că nu se pot descurca singuri, au solicitat sprijinul pompierilor.


Pompierii au ajuns rapid la locul indicat de membrii asociației și au folosit scara pentru a ajunge la cățeluși. Deși au stat multe ore în frig, fiecare era teafăr.

„Oamenii cu suflet mare au ajuns cu greu la locul indicat, fiind nevoiți să traverseze un drum accidentat, prin întuneric și ceață densă. Când au realizat că nu se pot descurca singuri, au solicitat sprijinul pompierilor.

Salvatorii noștri au folosit scara pentru a coborî în bazin și, rând pe rând, au scos cățeii la suprafață. Deși au stat multe ore în frig, fiecare era teafăr. Asociația i-a dus apoi la veterinar, însă nu înainte ca toată lumea să își facă o poză frumoasă, demnă pentru primele zile din 2023!”, a încheiat ISU Cluj.


CITEȘTE ȘI:

Doi pui de mistreți, salvați dintr-un canal, în Grigorescu - VIDEO

Jandarmii din Cluj au salvat mai mulți căței abandonați la marginea orașului: „Ne implicăm pentru că ne pasă”. GALERIE FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter