Actualitate

Gâscă canadiană, pe Lacul Chios din Cluj-Napoca. Pasărea este rănită la un picior și voluntarii au nevoie de ajutor pentru a o captura. VIDEO

O gâscă canadiană și-a făcut apariția cu mai multe zile pe Lacul Chios. Membrii Organizației pentru Protecția Mediului și Combaterea Braconajului au nevoie de ajutor pentru a captura pasărea care are un obiect străin prins de un picior.

O gâscă canadiană și-a făcut apariția cu mai multe zile pe Lacul Chios/ Foto: captură ecran video Organizația pentru Protecția Mediului și Combaterea Braconajului - OPMCB/Facebook O gâscă canadiană și-a făcut apariția cu mai multe zile pe Lacul Chios/ Foto: captură ecran video Organizația pentru Protecția Mediului și Combaterea Braconajului - OPMCB/Facebook

 

 


O gâscă canadiană și-a făcut apariția cu mai multe zile pe Lacul Chios din municipiul Cluj-Napoca.

 


 Organizației pentru Protecția Mediului și Combaterea Braconajului are nevoie de ajutor pentru a prinde pasărea, aceasta având un corp străin prins de unul dintre picioare. 

„În ultimele doua zile au fost multe sesizări către noi și către Poliția locală Cluj-Napoca privitor la o gâscă cu un corp străin prins de picior, la lacul din Parcul Central, Parcul Simion Bărnuțiu.


Cunoaștem problema de peste 20 zile, însă capturarea ei este foarte dificilă și am încercat să facem asta de câteva ori. Nu pare a fi ceva grav, credem că o bucată de plastic s-a prins în jurul piciorului.

Continuăm încercările, însă este nevoie de câțiva voluntari pentru asta. Așteptăm doritorii!”, a transmis OPMCB pe Facebook.


Pasărea a fost surprinsă la sfârșitul lunii noiembrie pe Lacul Chios.

Sursa video YouTube: Monitorul de Cluj

CITEȘTE ȘI:

Pui de vulpe rănit grav, găsit într-un șanț din Florești! Animalul a fost salvat și îngrijit. FOTO

Vulpe lovită de mașină și abandonată, în Florești. A fost capturată după mai multe zile de agonie. VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter