Actualitate

Motănel lovit de mașină și lăsat să moară înghețat în Mănăștur, salvat în ultima clipă! Are nevoie de ajutorul vostru: „Trebuie operat urgent!”

Un motănel are urgentă nevoie de ajutorul nostru după ce a fost lovit de o mașină în Mănăștur. Animalul era la un pas să moară înghețat.

Un motănel are urgentă nevoie de ajutorul nostru după ce a fost lovit de o mașină în Mănăștur/ Foto: Claudiu Olenici - Protecția Animalelor Cluj - Facebook Un motănel are urgentă nevoie de ajutorul nostru după ce a fost lovit de o mașină în Mănăștur/ Foto: Claudiu Olenici - Protecția Animalelor Cluj - Facebook

 

 


Un motan a fost lovit de o mașină în zona Colina din Mănăștur.

 


Șoferul nu a oprit să vadă starea animalului și și-a continuat drumul. Motănelul speriat s-a ascuns în tufele din zona Colina, fiind zărit de un trecător care a alertat imediat autoritățile.

Membrii Organizației pentru Protecția Mediului și Combaterea Braconajului au reușit cu greu să prindă motănelul care în urma accidentului s-a ales cu fractură de mandibulă, limba tăiată și lovitură sau fractură la un membru.


„Jerry” are nevoie de donații pentru o operație costisitoare

Animalul are nevoie urgentă de ajutor, iar membrii OPMCB fac un apel pentru donații.

„«Jerry» are nevoie de FOSTER ȘI PLATA OPERAȚIEI:


Strângere de fonduri pentru un motănel accidentat și găsit pe marginea drumului în zona Colina, Mănăștur. Cu mare noroc și dificultate, am reușit sa îl identificam printre tufele dese, altfel AR FI MURIT ÎNGHEȚAT și uitat acolo.

Caz tipic: bestia de șofer care l-a lovit a plecat mai departe și altcineva a văzut că mișcă ceva lângă drum. Apoi s-a ascuns.
Alte cuvinte sunt de prisos! Nu ne dorim și nu putem să ne ocupam și de acest domeniu, rămânem la accidente cu animale sălbatice, dar pisica nu se putea sa rămână acolo!


Apelăm la simțul vostru civic și atunci când găsiți un animal accidentat mergeți URGENT la o clinica, NU EXISTA CINEVA CARE ARE ATRIBUȚIA ASTA!
Te trec fiorii când te gândești că murea înghețat la noapte, cu zile! Simultan în Zorilor un câine cu proprietar a fost lovit de mașinî în fața porții. 
Este internat la Sirius Animal Vet și costurile vor depăși 1.000 lei, cu internarea până în Ianuarie. Mulțumim, clinicii!”, a scris Claudiu Olenici, membru OPMCB, pe un grup de Facebook.

Unde se pot face donații?

Pentru cei care doresc să îl ajute pe motănel cu operația o pot face prin următoarele metode:

  • În contul Organizației - (CUI 45573474)
    RO73BTRLRONCRT0629229001
  •  prin BT PAY, Revolut la: 0741028697
  •  sau direct la clinică
  • cu mențiunea „Motanul Jerry”

CITEȘTE ȘI:

Gâscă canadiană, pe Lacul Chios din Cluj-Napoca. Pasărea este rănită la un picior și voluntarii au nevoie de ajutor pentru a o captura. VIDEO

Vulpe captivă sub o mașină, în Mănăștur. Animalul a fost speriat de PETARDE. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter