Actualitate

Accident în prima zi de Crăciun, în comuna Iara, Cluj! Mașină căzută în vale

Un accident rutier a avut loc în prima zi de Crăciun în județul Cluj, comuna Iara. O mașină a căzut în albia unei văi.

Accident în zona Buru, la limita județului Cluj cu județul Alba, cu două victime / Foto: depositphotos.com Accident în zona Buru, la limita județului Cluj cu județul Alba, cu două victime / Foto: depositphotos.com

 

 


Mai exact, accidentul rutier soldat cu două victime s-a produs în zona localității Buru, la limita județului Cluj cu județul Alba. În accident este implicată o singură mașină, conform primelor informații furnizate de ISU Cluj, iar cele două victime nu sunt încarcerate, din fericire. 

 


Accidentul a fost semnalat în jurul orei 9:50. Echipajele de salvare intervin la fața locului.

UPDATE 1:


„Eveniment rutier înregistrat în jurul orei 09.10, în afara localității Buru. Din primele date, un conducător auto în vârstă 65 de ani, din județul Alba, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe DJ 107M, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, ieșind în afara părții carosabile”, a transmis, pentru monitorulcj.ro, IPJ Cluj.

Testarea cu aparatul etilotest a indicat rezultat negativ. Potrivit polițiștilor, la accident au fost înregistrate doar pagube materiale, însă ISU Cluj a anunțat inițial două victime.


UPDATE 2: Mașina a căzut în albia unei văi

„La accident s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Turda cu o autospecială cu modul de descarcerare. La fața locului echipajele operative au găsit un autoturism ieșit în afara părții carosabile, căzut în albia Văii Râmetea”, a transmis, pentru monitorulcj.ro, ISU Cluj.


În urma acestui eveniment persoanele implicate nu au fost transportate la spital.

Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

De Crăciun, o familie a rămas fără casă. Locuința le-a fost distrusă într-un incendiu puternic, în Giurgiu

O ambulanță, un autobuz și trei mașini implicate într-un grav accident pe un bulevard din Galați. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter