Actualitate

Un bărbat a ajuns la spital în urma incendiului din parcul Tetarom 1. Pompierii din trei județe s-au luptat cu flăcările mai bine de 5 ore. VIDEO

Un incendiu a izbucnit marți seara în parcul Tetarom 1, pe strada Tăietura Turcului. În urma incendiului un bărbat a ajuns la spital.

Un incendiu a izbucnit marți seara în parcul Tetarom 1/ Foto: cititor Monitorul de Cluj Un incendiu a izbucnit marți seara în parcul Tetarom 1/ Foto: cititor Monitorul de Cluj

 

 


Un incendiu a izbucnit marți seara într-o hală din parcul Tetarom 1, pe strada Tăietura Turcului.

 


Pompierii clujeni au solicitat sprijinul de la Inspectoratele pentru Situații de Urgență din Alba și Sălaj. Pompierii s-au luptat mai bine de 5 ore pentru a stinge flăcările.

CITEȘTE ȘI:


INCENDIU PUTERNIC într-o hală din parcul Tetarom 1! 70 de pompieri luptă cu focul. VIDEO
VIDEO. FLĂCĂRI uriașe în zona Tetarom! A fost emis RO-ALERT

În urma incendiului un bărbat a fost transportat la spital.

Peste 70 de pompieri din cadrul Detașamentelor 1, 2, Turda, Punctul de lucru Florești și Inspectoratele pentru Situații de Urgență ale județelor Alba și Sălaj au acționat cu 9 autospeciale pentru stins incendii, 3 autoscări, 2 ambulanțe SMURD și două autocisterne din cadrul primăriei municipiului Cluj-Napoca. 


„Focarele incendiului au fost limitate, astfel încât nu mai există pericol de propagare la vecinătăți și se acționează în continuare pentru lichidarea acestora.

A fost afectată de flăcări jumătate din hala cu o suprafață de aproximativ 1000mp, unde funcționau o linie de producție mobilier, un atelier auto, depozit de materiale diverse și spații administrative.


Un bărbat a solicitat asistența unui echipaj SMURD de la fața locului, acesta prezentând o plagă la nivelul degetelor unei mâini. Ulterior, bărbatul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. (...) Cea mai mare parte a focarelor incendiului au fost lichidate, rămân pentru răcirea și supravegherea locului incendiului forțele din cadrul Detașamentului 2 Cluj-Napoca. Echipajele și mijloacele venite în sprijin se retrag la subunitățile de proveniență”, a transmis ISU Cluj.

Potrivit Tetarom SA, hala respectivă aparţine unei firme.

„Cu privire la incendiul izbucnit în această seară într-una din halele situate în Parcul Industrial Tetarom I, situat în Tăietura Turcului Nr. 47, Tetarom SA precizează faptul că hala nu aparţine companiei Tetarom ci este proprietatea unei societăţi comerciale care deţine terenul în concesiune. Aceasta la rândul ei a subînchiriat jumătate din suprafaţă unei alte societăţi”, se arată într-un comunicat al conducerii Parcului Industrial.

Sursa video 1: cititori Monitorul de Cluj

Sursa video 2: Grup WhatsApp ISU Cluj

CITEȘTE ȘI:

Un camion a fost cuprins de FLĂCĂRI în Săvădisla. De la ce a pornit incendiul? FOTO

Incendiu într-o gospodărie din Gherla! Un depozit cu materiale textile s-a făcut scrum. FOTO

abonare newsletter