Actualitate

INCENDIU PUTERNIC într-o hală din parcul Tetarom 1! 70 de pompieri luptă cu focul. VIDEO

Un incendiu a izbucnit marți seara în parcul Tetarom 1, pe strada Tăietura Turcului. Pompierii intervin la fața locului. ISU Cluj a solicitat sprijin de la Inspectoratele pentru Situații de Urgență din Alba și Sălaj.

Un incendiu a izbucnit marți seara în parcul Tetarom 1/ Foto: Sergiu Răzvan/Facebook Un incendiu a izbucnit marți seara în parcul Tetarom 1/ Foto: Sergiu Răzvan/Facebook

 

 


Imagini cu flăcările văzute de la distanță au fost postate pe rețelele de socializare:

„A fost anunțat de scurt timp faptul că ar fi izbucnit un incendiu în incinta unei hale din parcul Tetarom. La fața locului au fost dislocate patru autospeciale de stins incendii. Revenim cu detalii pe măsură ce se efectuează evaluarea situației de către echipajele de intervenție”, a transmis ISU Cluj.


UPDATE 20:15

Cinci autospeciale de stins incendii și trei auto-platforme pentru intervenții și salvări de la înălțimi intervin în prezent, potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Cluj.


Incendiu Tetarom/captură foto ISU Cluj

Flăcările au cuprins o hală cu funcțiuni mixte, cu o suprafață de aproximativ 1000mp cu posibilitate de propagare la alte imobile din vecinătăți.

Incendiu Tetarom/captură foto ISU Cluj

Au fost solicitate forțe în sprijin, două autospeciale de stins incendii de la ISU Alba și una de la ISU Sălaj. Până în prezent nu au fost persoane care să solicite consult medical.


UPDATE 20:50 

A fost limitată extinderea focarelor la imobilele aflate în vecinătăți și se acționează pentru lichidarea acestora.


UPDATE 21:35

Peste 70 de pompierii din cadrul a patru subunități de intervenție ale ISU Cluj intervin în aceste momente pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o hală cu funcțiuni mixte din Parcul Tetarom I din municipiul Cluj-Napoca.

La fața locului acționează șapte autospeciale de stins incendii, trei autoscări și două echipe SMURD.

De asemenea, au fost solicitate în sprijin două autospeciale pentru stins incendii din cadrul ISU Alba și una din cadrul ISU Sălaj.

Incendiu Tetarom/captură foto ISU Cluj
Incendiu Tetarom/captură foto ISU Cluj

Până în prezent nu au fost persoane care să solicite consult medical.

Focarele incendiului au fost limitate și se lucrează în continuare cu un dispozitiv mărit pentru lichidarea acestora, potrivit reprezentanților ISU Cluj

 

Incendiu Tetarom/captură foto ISU Cluj

Sursa video: Grup WhatsApp ISU Cluj

CITEȘTE ȘI:

Un bărbat a murit după ce a fost prins într-o remorcă pentru prelucrarea furajelor, în Tritenii de Jos

Bărbat mort într-un accident rutier pe centura de ocolire a Clujului

Ultimele Stiri
abonare newsletter