Actualitate

Accident grav pe DN1C. Un șofer s-a înfipt cu mașina într-un cap de pod. FOTO

Doi tineri au avut nevoie de îngrijiri medicale în urma unui accident pe DN1C în localitatea Urișor. Mașina în care se aflau s-a înfipt într-un cap de pod.

Mașină înfiptă într-un cap de pod la Urisor. Sursă foto IPJ Cluj Mașină înfiptă într-un cap de pod la Urisor. Sursă foto IPJ Cluj

La data de 16 decembrie, în jurul orei 21.10, polițiștii au fost sesizați pentru a interveni la un accident rutier produs pe DN1 C, în localitatea Urișor.

„Din primele informații, un bărbat în vârstă de 32 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Baia Mare spre Dej, ar fi pătruns pe sensul opus de mers, acroșând remorca unui autovehicul de pe același sens, ulterior intrând în coliziune cu un cap de pod. În urma impactului, atât conducătorul auto, cât și un alt bărbat, pasager în autoturism, au necesitat îngrijiri medicale. Testarea cu aparatul etilotest a indicat rezultat negative”, au precizat oamenii legii.


CITEȘTE ȘI:

Accident în localitatea clujeană Urișor. Două persoane au rămas încarcerate - VIDEO

INCREDIBIL! Un TAUR furios a UCIS un om și a rănit grav un altul, într-un sat din județul Cluj

Controale în locațiile vizitate de turiști în vacanța de iarnă, în zona Cluj-Băile Felix. Șef ANPC: „E un avertisment public”

Ultimele Stiri
abonare newsletter